تشریح عملکرد قرارگاه جهادی الکفیل با حضور نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی

با توجه به برگزاری اردوی درمانی- فرهنگی قرارگاه جهادی الکفیل در دانشگاه، نشست تشریحی با حضور نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، مشاوررئیس دانشگاه و رئیس دانشکده دندانپزشکی، مسئولین و دست اندرکاران گروه جهادی درمانی الکفیل برگزار گردید.

در این نشست دکتربانکی پور ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران و عوامل اجرایی این گروه جهادی، بر تامین و تجهیز بسترهای مناسب جهت خدمت رسانی به مردم بی بضاعت و محروم تاکید نمود.

همچنین دکترعبدالمالکی مسئول گروه جهادی درمانی الکفیل گزارش کوتاهی ازعملکرد این گروه جهادی طی پنج روز فعالیت خود ارایه نمود و افزود: نزدیک به 150 دندانپزشک،  دستیار دندانپزشک و34 نفر از اعضای هیات علمی در ارائه این خدمات همکاری و مشارکت داشته و وظیفه خدمت رسانی به 1400 نفر مدد جویان کمیته امداد و بهزیستی  را بر عهده داشتند.

وی همچنین با تاکید بر اینکه نزدیک به دویست فریم عینک برای مددجویان کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) و بهزیستی تامین شده است، گفت:  پس از انجام معاینات مورد نیاز چشم پزشکی این عزیزان، فریم‌ها تحویل بیماران نیازمند خواهد شد.