نشست هم اندیشی اساتید مشاور شاهد و ایثارگر کلان منطقه 7 آمایشی کشور

سه شنبه و چهارشنبه شانزدهم و هفدهم مرداد ماه نشست هم اندیشی اساتید مشاور هیات علمی و کارشناسان شاهد و ایثارگر منطقه 7 آمایشی کشور با حضور مدیر کل شاهد و ایثارگر وزات بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه، جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه، جمعی از اساتید و مشاورین مدیریت شاهد و ایثار گر دانشگاه های اصفهان ، یزد. کاشان و شهرکرد به مدت دو روز متوالی در تالار شهید بهشتی (ره) دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

دکتر البرزی مدیر کل شاهد و ایثارگر وزات بهداشت،درمان و آموزش پزشکی نیز سیاست ها و برنامه های کلان اداره کل شاهد و ایثار گر را تبیین نمود و آقای هاشمی گزارشی از وضعیت آموزشی دانشجویان منطقه 7 آمایشی به تفکیک دانشگاه ها ارائه و براهمیت ارتقای وضعیت آموزشی این دانشجویان تاکید نمود.

شایان ذکر است در این رویداد دو روزه کارگاه آموزشی با عنوان" تقویت و بسط سرزندگی تحصیلی و شکوفایی دانشجویان شاهد و ایثارگر" توسط خانم دکتر مظاهری مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاه و کارگاه آموزشی "مهارت های برقراری ارتباط موثر با دانشجویان شاهد و ایثارگر" توسط آقای دکتر کلاهدوزان عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در پایان نیز شرکت کنندگان با مرور آئین نامه طرح استاد مشاور، مشکلات و چالش های خود را در خصوص اجرای این آئین نامه مطرح و حاضرین پیشنهاداتی را ارائه نمودند و تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.