دومین جلسه کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت در سال 1403 برگزار شد

یکشنبه 23 اردیبهشت ماه، دومین جلسه کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت در سال 1403، با حضور مدیر روابط عمومی بعنوان رئیس این کمیته، نمایندگان، کارشناسان عضو و مسئولین روابط عمومی معاونت ها، برگزار شد.

دکتر پژمان عقدک مدیر روابط عمومی، در این جلسه ضمن بررسی مصوبات جلسه قبل، ضمن اشاره به در پیش داشتن هفته ملی جمعیت و شعار " ایران جوان، ایران قوی" و " نقش من در جوانی ایران"  که برای این هفته در نظر گرفته شده است، بر لزوم برنامه ریزی جهت اجرای باشکوه هفته جمعیت تاکید نمود.

وی همچنین در خصوص نقش موثر اطلاع رسانی به مردم در خصوص اهمیت سلامت و جوانی جمعیت، تقسیم وظایف صورت گرفته کمیته رسانه و اطلاع رسانی این هفته به طور کامل مطالبی را ایراد کرد.

شایان ذکر است در ادامه مفاد دستورالعمل اجرایی بزرگداشت هفته ملی جمعیت مرتبط با وظایف روابط عمومی های دانشگاه در جلسه تشریح شد و مدعوین و اعضاء کمیته در خصوص اجرای دستورالعمل و برنامه های هفته ملی جوانی جمعیت پیشنهاداتی مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.