تجلیل از قهرمانان قرآنی مرحله دانشگاهی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت

مراسم تجلیل از قهرمانان قرآنی مرحله دانشگاهی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت اساتید، دانشجویان و کارکنان، دوشنبه 30 بهمن ماه در تالار دکتر شریعتی دانشگاه برگزار می گردد.

این مراسم همراه با اهدای لوح تقدیر و بیش از 1700000000 ریال جوایز نقدی از ساعت 12:30 الی 15 برگزار خواهد شد.

**لیست اسامی تجلیل شوندگان

گفتنی است شرکت کنندگان بایستی موارد زیر را رعایت نمایند:

-حضور شخص برگزیده با کارت شناسایی معتبر الزامیست و در صورت غیبت، جوایز مسترد می گردد و اداره قرآن و عترت هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.

-برای حضور کلیه برگزیدگان نامه همکاری جهت شرکت در مراسم به مراکز ابلاغ خواهد شد.

-برگزیدگانی که محل خدمتشون خارج از پردیس دانشگاه هست حتما تا قبل از ساعت 10:30 به معاونت فرهنگی دانشگاه- طبقه فوقانی بانک رفاه و سلف مرکزی- اتاق 31 مراجعه فرمایند.

-حضور برای عموم بلامانع و برگزیدگان می توانند همراه با خانوادهاشان تشریف بیاورند.