در همایش روز جهانی غذا: تجلیل از واحدهای برتر غذایی استان
پنج شنبه ۲۷ مهرماه، همزمان با فرارسیدن روز جهانی غذا ۲۴ مهر (۱۶اکتبر) مراسم تجلیل از واحدهای برتر غذایی استان در سالن قلب شهر اصفهان سیتی سنتر برگزار گردید .
در این مراسم که با حضور معاون غذا و دارو، نمایندگان سازمان غذا و دارو، ارگانهای دخیل در زنجیره تامین و ایمنی غذا، همچنین مسئولین فنی شرکت ها و کارخانجات تولید کننده فراورده های غذایی و آشامیدنی برگزار شد، مسئولین طی سخنرانی های خود بر تعامل و همکاری بیش از پیش همه متولیان صنعت غذا جهت تولید غذای کافی، مغذی و سلامت محور تاکید نمودند.
شایان ذکر است در این همایش از ۱۶ واحد تولید مواد غذایی و آشامیدنی برتر و مسئولین فنی این واحدها و همچنین از ۱۶ مسئول فنی برتر کارخانجات تولیدی مواد غذایی با اهدای لوح و تندیس ویژه تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است از معاونت غذا و دارو دانشگاه، خانم ها مهندس هادیان مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و دکتر جهانمرد مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو مورد تجلیل قرار گرفتند.
- Log in to post comments
- 195 بازدید