برگزاری نشست خبری به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا /اهمیت توجه مردم به ایمنی غذا از نگاه معاون غذا و داروی دانشگاه
23 خرداد ماه، به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا نشست خبری با حضور معاون غذا و داروی دانشگاه و جمعی از اصحاب رسانه در سالن زاینده رود اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر محمود اعتباری معاون غذا و داروی دانشگاه طی سخنانی با اشاره به اهمیت سلامت غذا، اظهار داشت: ایمنی مواد غذایی مسئله بسیار مهمی است که ارگان های مختلف در آن نقش دارند و با نظارت کامل معاونت غذا و دارو بر روی تمام مراحل تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی از مزرعه تا سفره، غذای سالم به دست مصرف کننده می رسد.
وی افزود: غذاهای صنعتی به جهت دارا بودن نشان سیب سلامت و مهر استاندارد و بالا بودن ایمنی غذا به مردم توصیه می شود چرا که تمام مراحل تولید آنها زیر نظر معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام می شود، این در حالی است که در خصوص غذاهای سنتی این سطح از نظارت ها وجود ندارد.
معاون غذا و داروی دانشگاه اظهار نمود: تولید غذای سالم هزینهبر است و مردم نباید سلامتی مواد غذائی مصرفی خود را به دلایل اقتصادی فدا کنند، همچنین غذایی سالم است که شکر، نمک و چربی کمتری داشته باشد؛، در همین راستا بدنبال تولید مواد غذایی با کمترین حد از این مواد در کارخانجات، هستیم.
دکتر اعتباری ادامه داد: « ایمنی غذائی، مسئولیت اجتماعی» شعار امسال روز جهانی ایمنی غذاست که در این ارتباط روز پنج شنبه 25 خردادماه، همایشی با حضور مدیر کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی کشور در سالن همایش های اتاق بازرگانی اصفهان برگزار می شود.
وی با اظهار اینکه اگر مردم مصرف کننده بالاترین کیفیت مواد غذایی باشند و آن را مطالبه کنند قطعاً تولید کنندگان نیز تلاش خود را در ارائه تحقق خواسته مردم انجام می دهند، اضافه کرد: معاونت غذا و دارو در راستای تامین و تولید باکیفیت ترین مواد غذایی و رسیدن به بالاترین سطح از ایمنی غذا گام برداشته و از صفر تا صد مواد غذایی تولیدی صنعتی نظارت دارد.
دکتر اعتباری گفت: تقریباً ده درصد بیماریها سالیانه از طریق مواد غذایی منتقل میشود؛ یعنی بیماریهای ویروسی و باکتریایی و وجود سموم احتمالی در مواد غذایی، آلایندهها و افزودنیها میتوانند منجر به انتقال بیماری شوند .
وی خواستار تغییر شیوه زندگی برای رسیدن به سلامتی شد و ادامه داد: رسانه ها باید در عرصه ترویج مصرف غذاهای ایمن برای مردم ورود جدیتری داشته باشند.
دکتر اطمینانی مشاور اجرایی معاونت غذا داروی دانشگاه علوم پزشکی و متخصص تغذیه نیز در این نشست طی ارایه مطالبی با اشاره به بحث ایمنی غذا گفت: ایمنی غذا شامل چهار مرحله شستن، قطعهکردن، پختن و فریز کردن است، اگر این چهار بخش در ایمنی غذا کاملاً رعایت شود بسیاری از بیماریها را پیشگیری خواهیم کرد.
- Log in to post comments
- 427 بازدید