تشریح وضعیت بیماری کرونا در فروردین ماه سال جاری از زبان سخنگوی دانشگاه
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: ۴۶ نفر در استان بر اثر ابتلا به بیماری "کووید-۱۹" در ماه نخست امسال جان خود را از دست دادند یعنی در فروردین ماه بطور متوسط هر دو روز 3 مرگ و میر ناشی از کرونا در اصفهان رُخ داده است.
دکتر پژمان عقدک، روز دوشنبه 4 اردیبهشت ماه در گفتوگویی افزود: از بین موارد مرگ و میر ناشی از کرونا در فروردین امسال ۴۱ فوتی قطعی و پنج فوتی مشکوک به بیماری "کووید-۱۹" بوده است.
وی با اشاره به روند کاهش آمار کرونا در استان از ۲ هفته اخیر تاکنون اظهار داشت: در این مدت تعداد افراد مراجعهکننده دارای علائم کرونا، جوابهای مثبت آزمایش کرونا و میزان بستری افراد کاهش یافته است.
سخنگوی دانشگاه با بیاناینکه تعداد بیماران بدحال کرونایی و بستری در بخش مراقبتهای ویژه (ICU) مراکز درمانی اصفهان نیز مختصری کاهش یافته است، هشدار داد: تا زمانی که بیمار بدحال و بستری در بخش مراقبتهای ویژه داشته باشیم، باز هم احتمال مرگ و میر وجود دارد.
دکتر عقدک بیان کرد: در این هفته هیچ یک از شهرستانهای استان در وضعیت بسیار پُرخطر و قرمز کرونایی قرار ندارند، به طوری که شهرستانهای خور و بیابانک، نایین، اردستان، خوانسار، سمیرم، فریدونشهر و نطنز در وضعیت نارنجی و پُرخطر، شهرستانهای بُرخوار، خمینیشهر، کاشان و لنجان در وضعیت عادی و سایر شهرها در وضعیت زرد و به نسبت پُرخطر کرونایی هستند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره احتمال وقوع موج بعدی کرونا در کشور و استان تصریح کرد: درباره اینکه آیا موج دیگری هم خواهیم داشت یا خیر، باید منتظر ماند اما آنچه از نظر علمی وجود دارد این است که ویروس کرونا بطور مداوم تغییر شکل میدهد.
دکتر عقدک همچنین درباره پیدایش بیماریهای "تب کریمه کنگو" و "مالاریا" از ابتدای سالجاری تاکنون در استان گفت: تا امروز گزارشی در این زمینه دریافت نکردهایم.
وی با اشاره به پیدایش چند مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در استان بویژه در مناطق غربی در سال گذشته خاطرنشان کرد: در ۱۰ سال گذشته در مناطقی مانند فریدن و فریدونشهر واقع در غرب استان موارد ابتلا به این بیماری وجود داشت و تب کریمه کنگو به نوعی بومی آنجا شد.
(بیماری تب کریمه کنگو از بیماریهای مشترک میان انسان و دام است که از راه گزش کَنه آلوده منتقل میشود و علائم مشکوک به آن باید جدی گرفته شود زیرا زمان نقش بسیار مهمی در درمان این بیماری ویروسی دارد.)
- Log in to post comments
- 446 بازدید