تشکیل شورای پیام گزاران سلامت از ارکان دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی

شورای پیام گزاران سلامت از ارکان دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، شنبه سیزدهم اسفندماه، با حضور نمایندگان  سازمان های عضو کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی،کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه و کارشناس نظام مراقبت مرگ کودکان معاونت بهداشتی در تالار پویش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

در این جلسه در راستای اجرای برنامه «ایران اکو» در خصوص چاقی در کودکان و نوجوانان، عوارض و مشکلات ناشی از چاقی و راهکارهای پیشگیری از آن و همچنین نقش سازمان ها و انتظارات از هریک از آنها در راستای پیشگیری از چاقی صحبت شد.

شایان ذکر است در این جلسه همچنین در خصوص علل شایع مرگ و میر  در کودکان مطالبی ارایه گردید و عوامل تاثیر گذار بر هریک از موارد و مداخلات ضروری به منظور پیشگیری از آنها و نقش سازمان ها در تحقق این مداخلات مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در پایان جلسه ضمن بیان نظرات و پیشنهادات شرکت کنندگان، مقرر شد در جلسه آتی هریک از سازمان ها به بیان تجارب خود در اجرای مصوبات جلسات و همچنین « روش های جلب حمایت همه جانبه در سلامت » صحبت شود.