سلسله نشست‌های هم‌اندیشی "عصرانه داغ سلامت"

مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت سلسله نشست‌های هم‌اندیشی "عصرانه داغ سلامت" را دوشنبه اول اسفندماه 1401، با حضور اساتید، محققان، دانشجویان و صاحب‌نظران داخل و خارج از کشور برگزار می نماید.

این مرکزبا توجه به رسالت خود در راستای تولید علم، دانش و افزایش زمینه پژوهش برای اصلاح ساختار سازمانی و تصمیمات مدیریتی، ارتقاء کیفیت خدمات و سنجش کارآیی و اثربخشی برنامه‌ها در نظام بهداشت و درمان کشور و به‌منظور توسعه پژوهش‌های کاربردی متناسب با نیاز جامعه و گروه‌های هدف اقدام به برگزاری این سلسله نشست ها می نماید.
موضوع جلسه: سیستم اطلاعات بیمارستان(HIS):آنچه مدیران باید بدانند
سخنرانان: دکتر مربم جهانبخش، عضو هیأت علمی گروه مدیریت وفناوری اطلاعات سلامت، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکترمجید جنگی، استادیار انفورماتیک پزشکی، گروه مدیریت وفناوری اطلاعات سلامت، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و مدیر فناوری و اطلاعات، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
زمان برگزاری: دوشنبه 1  اسفندماه 1401 ساعت 15 تا 18
مکان جلسه حضوری: دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، تالار شهید حریرچیان