رقابت 1700 نفر در آزمون جذب و بکارگیری نیروهای حفاظت فیزیکی مراکز تابعه دانشگاه

کارشناس طرح و برنامه و آموزش مدیریت حراست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از برگزاری نوبت دوم آزمون جذب و بکارگیری نیروهای حفاظت فیزیکی مراکز تابعه دانشگاه خبر داد و گفت: نوبت اول  این آزمون در شهریور ماه و نوبت دوم آن در بهمن ماه برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وبدا، پاک نژاد در این ارتباط اظهار داشت: این آزمون با هدف تامین نیروهای حفاظت فیزیکی مورد نیاز مراکز تابعه دانشگاه برگزار شد.

وی بیان داشت: در سال جاری با توجه به اخذ مجوزهای لازم به منظور بکارگیری نیروی مورد نیاز، دو بار آزمون جذب و بکارگیری در رشته شغلی (انتظامات) برگزار شد.

مسئول اجرایی آزمون با اشاره به اینکه در این دوره از آزمون 164 نفر بصورت خرید خدمات شرکتی استخدام خواهند شد، افزود: این دوره از آزمون در سه مرحله برگزار شد که مرحله اول آزمون الکترونیک شامل هوش و استعداد، معارف اسلامی، اطلاعات عمومی، مسایل روز و دانش شغلی است که پس از بررسی نتایج آزمون، 3 برابر ظرفیت پذیرش هر محل مورد تقاضا از افرادی که موفق به کسب نمرات بالاتر از میانگین نمره 3 نفر اول همان محل شده بودند به مرحله های بعد دعوت شدند.

وی ادامه داد: مرحله دوم شامل مصاحبه شغلی و بررسی توانمندی های فردی در 6 ایستگاه در محل مهارتهای بالینی دانشگاه و مرحله سوم سنجش آمادگی جسمانی با 6 ایستگاه در سالن ورزشی شهدای سلامت با حضور کارشناسان تربیت بدنی و پزشک و کارشناسان بهداشت و نمایندگان مدیریتهای بازرسی، حراست، گزینش و منابع انسانی دانشگاه برگزار شد.

پاک نژاد تصریح کرد: در روزهای آتی پس از بررسی نتایج و اعمال ضرایب (سهمیه بومی ،ضریب جوانی جمعیت، سهمیه ایثارگران و ... ) نتایج نهایی اعلام خواهد شد ‌و پس از طی مراحل طب کار و گزینش و گذراندن دوره آموزش شغلی ویژه پرسنل جدیدالورود حفاظت فیزیکی مدیریت حراست در مراکز تابعه دانشگاه شروع به کار خواهند کرد.

وی ادامه داد: فراخوان در سایت دانشگاه علوم پزشکی و در سایت شرکتهای طرف قرارداد دانشگاه به مدت 10 روز اطلاع رسانی شد و داوطلبین 7 روز امکان ثبت نام داشتند.

کارشناس طرح و برنامه و آموزش مدیریت حراست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: از 1780 نفر ثبت نام کننده  1700 واجد شرایط برای شرکت در آزمون بودند که از این تعداد 500 نفر به مرحله دوم و سوم راه پیدا کردند که در نهایت 164 نفر شامل 22 زن و 142 مرد بکارگیری خواهند شد.

وی گفت: استقبال خوبی از آزمون جذب و بکارگیری نیروهای حفاظت فیزیکی مراکز تابعه دانشگاه شده است.

گفتنی است مرحله اول آزمون در  13 بهمن ماه و مرحله دوم و سوم در روزهای 18 و 19 و 20 بهمن ماه  با حضور نمایندگان مدیریتهای بازرسی حراست گزینش و منابع انسانی دانشگاه برگزار شد.