تقدیر از رؤسای مراکز تحقیقاتی حائز رتبه برتر کشوری در جلسه بررسی راهکارهای ارتقای مراکز تحقیقاتی دانشگاه

جلسه بررسی راهکارهای کمی و کیفی ارتقای مراکز تحقیقاتی در روز سه شنبه 18 بهمن ماه در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه با توجه به نتایج ارزشیابی و رتبه بندی مراکز تحقیقاتی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سال 1400 و کسب رتبه برتر کشوری توسط مراکز تحقیقاتی قلب و عروق، رشد و نمو کودکان و امنیت غذایی دانشگاه، از روسا و پژوهشگران این مراکز با حضور دکتر شیرانی رییس دانشگاه و دکتر عسگری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه تقدیر و تشکر به عمل آمد.

در ادامه دکتر شیرانی در خصوص نقاط قوت و ضعف مراکز تحقیقاتی، همچنین چالش ها و محدودیت های موجود مطالبی را بیان نمود.

پس از ارائه گزارش ارزشیابی و رتبه بندی مراکز تحقیقاتی، دکتر عسگری به بیان اهمیت و جایگاه مراکز تحقیقاتی پرداخت و بر نقش مراکز در رتبه بندی دانشگاه تاکید نمود.

در پایان نیز نظرات و پیشنهادات روسای مراکز تحقیقاتی جهت بهبود وضعیت مراکز تحقیقاتی ارائه شد.