سلسله نشست‌های هم‌اندیشی عصرانه داغ سلامت

مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت با همکاری گروه مدیریت سلامت در بلایا و فوریت ها، کمیته تحقیقات دانشجویان، مجموعه مراکز تحقیقاتی دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی پزشکی و حمایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سلسله نشست‌های هم‌اندیشی "عصرانه داغ سلامت" را برگزار می نماید.

این نشست ها در راستای تولید علم، دانش و افزایش زمینه پژوهش برای اصلاح ساختار سازمانی و تصمیمات مدیریتی، ارتقاء کیفیت خدمات و سنجش کارآیی و اثربخشی برنامه‌ها در نظام بهداشت و درمان کشور و به‌منظور توسعه پژوهش‌های کاربردی متناسب با نیاز جامعه و گروه‌های هدف با حضور اساتید، محققان، دانشجویان و صاحب‌نظران داخل و خارج از کشور برگزار می گردد.

موضوع جلسه: تقویت نظام شبکه و پزشکی خانواده: از مبانی تا عمل (5)

سخنرانان: دکتر محسن شمس،پزشک و متخصص آموزش بهداشت؛عضوهیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج دکترمصطفی امینی، معاون پژوهشی و دانشجویی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و رئیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر برسلامت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

زمان برگزاری: دوشنبه 24  بهمن ماه 1401، ساعت 15 تا 18

مکان جلسه حضوری: دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، تالار شهید حریرچیان

لینک جلسه مجازی: سامانه آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به نشانی https://eclass.mui.ac.ir/b/mar-z3z-ura می باشد.