جلسه شورای اداری استان با حضور معاون رئیس جمهور، در دانشگاه برگزار شد

6 بهمن ماه، جلسه شورای اداری استان با حضور معاون رئیس جمهور و تمامی مدیران استان در تالار شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

-تامین نیروی انسانی و تبدیل وضعیت نیروهای دانشگاه دو خواسته مطرح شده  رئیس علوم پزشکی اصفهان

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر شاهین شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جلسه شورای اداری استان طی سخنانی  از تبدیل وضعیت بالای4 هزار نفر از پرسنل دانشگاه در قالب نیروهای ایثارگر خبر داد و افزود:  نیروهای با 25 سال سابقه خدمت در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مشغول به کارند  که هنوز تبدیل وضعیت نشده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: تعدادی از مراکز در سطح دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ساخته شده و می شود که نیاز به تامین نیروی انسانی آن مراکز است که حمایت معاون رئیس جمهور را در این حوزه خواستاریم.