برگزاری نشست دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی با رؤسای دبیرخانه های کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه های کلان منطقه 7 کشور

نشست مشترک دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی با رؤسای دبیرخانه های کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه های کلان منطقه 7 کشور، چهارشنبه 21 دیماه، با حضور رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت، رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و رؤسا و کارشناسان دبیرخانه های ساغ دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، یزد، کاشان و شهرکرد در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در این نشست که با هدف تقویت ساختار اجرایی دبیرخانه و رفع چالش ها و موانع موجود در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید، دکتر شاهین شیرانی رییس دانشگاه در ارتباط با فعالیت دبیرخانه ساغ و اهمیت ارکان آن در تحقق اهداف نظام سلامت مطالبی عنوان نمود.

سپس دکتر اسماعیل مطلق رییس دبیرخانه شورایعالی سلامت به بیان انتظارات دبیرخانه از دانشگاه های علوم پزشکی و نیز تبیین فرصت ها و چالش های موجود پرداخت.

در ادامه رؤسای دبیرخانه های ساغ ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده تاکنون و مشکلات موجود، با توجه به شرح وظایف دبیرخانه و مشکلات مطرح شده، پیشنهاداتی ارائه نمودند.

گفتنی است جمع بندی نهایی مطالب توسط دکتر مطلق انجام گرفت و مقرر شد نتایح این جلسه در جلسات آتی با حضور رؤسای دبیرخانه های ساغ ارائه و راهکارهای اجرایی، مصوب و ابلاغ گردد.