برگزاری نشست تخصصی آموزشی مسئولین امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه

دوشنبه 19 دی ماه،  باحضور مسئولین دانشگاه و دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان،  نشست تخصصی آموزشی مسئولین امر به معروف و نهی از منکر و  اجرای قانون انطباق مراکز بهداشتی درمانی در دانشگاه  برگزار شد.

در این نشست که مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاون دانشجویی فرهنگی نیز حضور داشتند، حجت الاسلام والمسلمین  مظاهری دبیر ستاد امر به معروف نهی از منکر استان اصفهان به تبیین اهمیت اجرای امر به معروف و نهی از منکر درسطح جامعه و  مراکز بهداشتی درمانی پرداخت.

دکترشیرانی، حجت الاسلام و المسلمین خوشنویس زاده و دکتر کرباسی نیز طی سخنانی به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر در سطح دانشگاه و مراکز تابعه، اهمیت قانون انطباق، عفاف و حجاب   نیز پرداختند و مدعوین ضمن بیان سوالات و ابهامات خود، پاسخ های لازم را توسط مسئولین دریافت نمودند.

همچنین در پایان از مراکز بهداشتی درمانی برتر در حوزه های امر به معروف ونهی ازمنکر و نیز اجرای  قانون انطباق تقدیر به عمل آمد.