امتحانات کلیه دانشجویان طبق برنامه قبل و در زمان مقرر برگزار می شود

با توجه به تصویب کمیته شرایط اضطرار آلودگی هوای استان اصفهان، به اطلاع می رساند، کلاس های درسی درتمامی مقاطع تحصیلی مدارس و دانشگاه ها در اصفهان و برخی شهرستان ها در روزهای 13 و 14 دی ماه به صورت غیرحضوری و فعالیت کارکنان گروه های حساس و پرخطر ادارات نیز با رعایت شرایط زیر به صورت دورکاری خواهد بود:
-  ماهیت کار فرد به صورت دورکاری قابل انجام باشد.
- افرادی که در گروه های حساس و پرخطر قرار دارند ازجمله کارکنانی که به بیماری های قلبی، عروقی، ریوی مزمن و بیماری های زمینه ای مبتلا هستند در صورت ارائه گواهی از پزشک و بانوان باردار وکارکنان خانم دارای فرزند دبستانی و زیرشش سال، می توانند طی دو روز 13 و 14 دی ماه به صورت دورکاری انجام خدمت نمایند.

تمامی مناطق شش گانه آموزش و پرورش اصفهان، فلاورجان، خمینی شهر، برخوار، مبارکه، شاهین شهر، نجف آباد و مهردشت، زرین شهر، فولادشهر، سجزی، کاشان و آران و بیدگل در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 13 و 14 دی ماه، مشمول موارد بالا می باشند.

شایان ذکر است امتحانات کلیه دانشجویان طبق برنامه قبل و در زمان مقرر برگزار می گردد.