نشست رییس دانشگاه با خیرین / تاکید بر ایجاد هم افزایی همه جانبه و مشارکت خیرین در بخش آموزش و پژوهش

شنبه 10 دیماه،  رییس دانشگاه به همراه دیگر مسئولین طی نشستی با خیرین گرانقدر استان در خصوص مشارکت و همکاری های آموزشی پژوهشی و بهداشتی دیدار و گفتگو نمود.

در این نشست صمیمی دکتر شیرانی ضمن ابراز مراتب تشکر و امتنان از مساعدت های بی دریغ و مستمر این عزیزان و ارج نهادن به نقش بی بدیل و ارزشمندشان در توسعه خدمات بهداشتی و درمانی استان، با اشاره به اهمیت مقوله آموزش و پژوهش به عنوان یکی از ارکان اصلی در امر توسعه، بهبود و ارتقاء کمی و کیفی خدمات بهداشتی و درمانی، خواستار ایجاد هم افزایی همه جانبه و جلب مشارکت خیرین گرامی در بخش آموزش و پژوهش از جمله ساخت دانشکده های جدید تغذیه، طب ایرانی و .... در محل پردیس دانشگاه شد .

همچنین در این نشست علاوه بر ارائه گزارشی در خصوص اولویت های اصلی و نیازمندی های دانشگاه در حوزه مشارکت های اجتماعی، خیرین عرصه سلامت نیز با بیان نظرات، دیدگاه ها و دغدغه های خود، بر هماهنگی و همکاری هرچه بیشتر خیرین با مجموعه دانشگاه در راستای تسهیل در جذب اعتبارات مورد نیاز و پیشبرد پروژه های مد نظر تأکید نمودند.