بازدید هیات بورد تخصصی تغذیه وزارت بهداشت از دانشکده تغذیه و بیمارستان های آموزشی تحت پوشش

در راستای تاسیس مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته تغذیه بالینی، 11 دی ماه، اساتید بورد تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه و بیمارستان های آموزشی تحت پوشش دانشگاه بازدید بعمل آوردند.

در بازدید از مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)، دکتر محمدجواد حسین زاده، دکتر سیاوش باباجعفری و دکتر لیلا آزادبخت ضمن برگزاری جلسه ای با معاون آموزشی بیمارستان دکتر معین زاده فوق تخصص نفرولوژی، در خصوص امکان استفاده از فضای بیمارستان برای حضور دانشجویان و اساتید به بحث و تبادل نظر پرداختند.

همچنین در ادامه از اتاق اعضای هیات علمی تغذیه بالینی بیمارستان بازدید بعمل آمد و مشاوره های صورت گرفته توسط اساتید هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی ارائه گردید.