کسب عناوین برتر دانشگاه در مسابقات ورزشی کارکنان دستگاه های اجرایی استان

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مسابقات ورزشی کارکنان دستگاه های اجرایی استان و در رشته های مختلف حائز رتبه های برتر گردید.

- کسب مقام قهرمانی دانشگاه در مسابقات تنیس روی میز بانوان (تیمی وانفرادی)

در مسابقات تنیس روی میز (تیمی و انفرادی) دستگاههای اجرایی استان اصفهان، در روز یکشنبه 27 آذرماه 1401 که به صورت دوره ای و حذفی برگزار گردید، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مقام اول را به مربیگری خانم بلوچی و سرپرستی خانم ثابت راسخ کسب نمود.

همچنین در مسابقات انفرادی که به صورت تک حذفی برگزار گردید دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مقام های اول، دوم  و سوم را از آن خود کرد.

شیما صفازاده مقام اول، زهرا بهداروند مقام دوم و مرضیه قاسمی مقام سوم این دوره از مسابقات را کسب نمودند.

- کسب مقام دوم دانشگاه در مسابقات شنا بانوان (تیمی)

در مسابقات شنا (تیمی) دستگاههای اجرایی استان اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مقام دوم را به مربیگری خانم حقانی و سرپرستی خانم خلیلی درتاریخ 28 آذرماه 1401 کسب نمود.

همچنین در مسابقات انفرادی که در 6 رده سنی برگزارگردید به شرح زیر میباشد:

نیلوفر فدائی حائز مقام دوم و اسما درویشی، فروغ رسالت و مریم خان محمدی حائز مقام سوم شدند.

- کسب مقام قهرمانی دانشگاه در مسابقات والیبال بانوان

در مسابقات والیبال بانوان دستگاههای اجرایی استان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مقام اول را به مربیگری خانم شیری و سرپرستی خانم یقینی در تاریخ اول دی ماه 1401 کسب نمود.

- کسب مقام دوم دانشگاه در مسابقات شنا آقایان(تیمی)

در مسابقات شنا تیمی آقایان دستگاههای اجرایی استان اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مقام دوم را به مربیگری آقای سهرابی و سرپرستی آقای یوسفی درتاریخ 28 آذرماه 1401کسب نمود.

مسابقات انفرادی که در 6 رده سنی برگزار گردید نیز به شرح زیر می باشد:

مهدی فیاض مقام دوم و محمد سجادی و محمد علی پناهی مقام سوم را کسب نمودند.

- کسب مقام سوم دانشگاه در مسابقات دارت آقایان

در مسابقات دارت آقایان دستگاههای اجرایی استان اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مقام سوم را  به مربی آقای ایزدی و سرپرستی آقای صادقی درتاریخ 5 دی ماه 1401کسب نمود.

در مسابقات انفرادی مهندس فرهاد شفیعی مقام اول را کسب نمود.

- کسب مقام سوم دانشگاه در مسابقات والیبال آقایان

در مسابقات والیبال آقایان دستگاههای اجرایی استان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مقام سوم را  به مربیگری آقای کرکی نما و سرپرستی آقای فصیحی درتاریخ 12 دی ماه 1401کسب نمودند.