رفتن به محتوای اصلی
x

بهینه سازی مصرف حامل های انرژی با اجرای مدیریت سبز در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

رئیس اداره تعمیرات و نگهداری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در راستای اجرایی نمودن سیستم مدیریت انرژی و صدور گواهینامه ISO50001 و به منظور به کارگیری مدیریت سبز در بهینه سازی مصرف حامل های انرژی در پردیس دانشگاه، اقدامات متعددی صورت گرفته است.

مهندس میثم یاری در مصاحبه با خبرنگار وبدا در خصوص بهینه سازی مصرف انرژی در دانشگاه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون اقدامات گسترده ای در حوزه آگاه سازی و هشدار عمومی، آموزش و تبیین روش‌های مدیریت مصرف گاز طبیعی و برق ، همچنین تغییر کاربری و اصلاح قبوض و فرهنگ سازی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه بمنظور درآمدزایی از محل بهینه سازی انرژی، استفاده از انرژی خورشیدی پیشنهاد شد که به صورت پایلوت در شهرضا توسط یکی از خیران سرمایه گذاری و به اجرا درآمد که علاوه بر تامین برق بیمارستان به درآمدزایی رسیده ایم  در همین راستا اجرای این طرح برای دانشکده ها و مجموعه پردیس دانشگاه نیز پیشنهاد میشود، بیان داشت: در حال حاضر میزان مصرف برق در دانشگاه نسبت به سال گذشته روند رو به کاهشی را نشان می‌دهد.

رئیس اداره تعمیرات و نگهداری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به ممیزی مصرف انرژی در دانشگاه  اشاره کرد و افزود: در همین راستا سازمان استاندارد دو گواهی نامه ISO16000 وIS050001 معرفی کرده است که هر ساله موفق به دریافت و تمدید این گواهی نامه ها شده‌ایم.

وی با اشاره به نصب و بهره برداری کنتورهوشمند آب و برق موتورخانه ستاد مرکزی دانشگاه تصریح نمود: در راستای پایش کنترل و بهینه سازی مصرف آب و برق در این موتورخانه، کنتورهای آب و برق موتورخانه ستاد مرکزی، نصب و راه اندازی گردید و این اقدام برای سایر موتورخانه ها نیز در حال اجرا می باشد.

مهندس یاری اظهار داشت: تعمیر و ساماندهی کابل های هوایی 20KV محوطه دانشگاه به منظور کاهش قطعی برق در فصول مختلف سال شامل تعویض کلیه عایقها و کاورکردن آنها جهت جلوگیری از برخورد پرنده‌ها، تعویض کلیه کراس آرم ها و تعویض دمپرهای بدون روکش با روکش دار انجام گردید که نتیجه آن کاهش 80 درصدی قطعی برق نسبت به سال گذشته شده است.

وی سرویس دوره ای  فن کوئل‌ها و موتورخانه ها را نیز عامل مهم دیگری در افزایش راندمان و کاهش مصرف انرژی دانست و افزود: بهبود بازدهی چیلرهای جذبی و تزریق محلول لیتیوم از دیگر اقدامات است.

رئیس اداره تعمیرات و نگهداری دانشگاه بیان داشت: در جهت جلوگیری از رسوب گیری اقدام به احیای سختی گیری های موتورخانه ها شد.