برگزاری جلسه پیشگیری از سوختگی با حضور مسئولین استانی در دانشگاه

به مناسبت یکم دیماه روز ملی پیشگیری از سوختگی و به همت دانشگاه علوم پزشکی و مدیریت بحران استانداری اصفهان، جلسه هماهنگی و اجرای برنامه ها در قالب هفته پیشگیری از سوختگی، دوشنبه 28 آذرماه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

دراین نشست که با حضور رییس دانشگاه، معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان، مدیر کل مدیریت بحران استان، همچنین مدیران ارشد ستادی دانشگاه و مدیران سازمان ها و نهادهای مرتبط استان اصفهان برگزارگردید، دکتر شیرانی طی سخنانی با بیان اهمیت موضوع پیشگیری از سوختگی و تقدم آن بر درمان، خواستار مشارکت کلیه نهادها و سازمان‌های ذیربط استان جهت مشارکت در امر  اطلاع رسانی و آموزش آحاد جامعه، و بنا به رسالت سازمانی، اقدامات موثر در کاهش حوادث سوختگی شد.

مهندس شیشه فروش مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان نیز با تاکید بر اهمیت بحث پیشگیری از حوادث و بحران‌های احتمالی گفت: استانداری اصفهان به صورت ویژه پیگیر موضوعات مربوطه در این خصوص می باشد.

وی همچنین با توجه به ابلاغ دستورات موکد به کلیه سازمان ها و نهادهای ذیربط، مشارکت جدی آنان را در این زمینه خواستار شد.

دکتر گله داری معاون بهداشتی دانشگاه نیز در باب اهمیت بحث پیشگیری مطالبی عنوان و خواستار حمایت ویژه حوزه استانداری در رفع موانع موجود شد.

مدیر نظارت بر درمان دانشگاه نیز به سیاست های حمایتی حوزه درمان از مصدومین دچارسوختگی و اقدامات صورت پذیرفته در تدوین سند ملی درمان سوختگی اشاره نمود.

در ادامه دکتر جنگجو رئیس مرکز آموزشی درمانی امام موسی کاظم (ع)، ضمن ارائه آمار و مستندات موجود در خصوص بیماران سوختگی مراجعه کننده به مرکز، در ارتباط با هزینه‌های سرسام‌آور ایجاد شده جهت درمان بیماران و تلفات ناشی از حوادث سوختگی پرداخت و آموزش به مردم  را مهم ترین و موثرترین راه برای پیشگیری عنوان نمود.

در پایان جلسه حاضرین دیدگاهها و راهکارهای حوزه سازمانی خود را در این خصوص بیان نمودند و در نهایت مقرر گردید برنامه های هفته پیشگیری از سوختگی با حساسیت و دقت در سطح استان برگزار گردد.