عیادت رییس و مسئولین دانشگاه از دکتر محمودیان عضو هیات علمی دانشگاه

در شامگاه سه شنبه 22 آذرماه، دکتر شیرانی رییس دانشگاه به همراه جمعی از اساتید و مسئولین دانشگاه با حضور در منزل دکتر سید احمد محمودیان عضو هیات علمی گروه پزشکی اجتماعی دانشگاه، از وی عیادت نمودند.

دکتر محمودیان از اساتید نمونه و با اخلاق دانشکده پزشکی و از پزشکان تلاشگر و زحمت کش در امر خدمت رسانی به آحاد جامعه بویژه در قاب اردوهای جهادی و در مناطق محروم می باشد که همواره در طول زمان خویش با حضور فعال در گروه های داوطلبانه، منشا خدمات ارزشمندی به مردم عزیز و شریف ایران اسلامی بوده است.

وی متاسفانه در حال حاضر به دلیل ابتلا به بیماری در حال مراقبت و طی مراحل درمان می باشد.

گفتنی است در این محفل صمیمانه که خانواده دکتر محمودیان نیز حضور داشتند، بیان صفات نیک و مبرز این استاد فرهیخته پیوسته روشن افزای مجلس بود.

در این دیدار رییس دانشگاه در جریان آخرین وضعیت درمانی دکتر محمودیان قرار گرفته و تمامی افراد حاضر برای بهبودی و سلامتی همه بیماران بوِیژه این استاد گرانقدر از درگاه خداوند متعال عافیت و شفاء عاجل مسألت نمودند.