پیام تبریک معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

بسمه تعالی

16 آذر یادآور فداکاری، رشادت و حریت دانشجویانی است که در راه مقابله با استبداد و استکبار دوران رژ یم طاغوت از خون خود نقطه عطفی در راه استقلال خواهی و ظلم ستیزی ملت ایران رقم زدند .

بی تردید این فریاد استکبار و استعمار ستیزی الگو و نماد آزادی خواهی ملتی است که توانست با رهبری و هدایت داهیانه امام راحل رژیم فاسد طاغوت را برای همیشه از صحنه روزگار محو کند و امروز  استمرار این فرهنگ ظلم ستیزی و مبارزه با استکبار است که دانشجویان و جوانان آگاه توانستند راه بر مستکبران و تکفیریان ببندند .

بی تردید دانشجویان عامل موثر رشد و بالندگی جامعه بوده و حضور پررنگ آنان در عرصه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و با همان روحیه حق طلبی پرسشگری و دانش اندوزی می تواند آینده توامان با موفقیت کشور را تضمین کند.

از همین روی انتظار می رود دانشجویان با بهره گیری از مبانی اصیل اسلامی و با تاسی از رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری در جهت برآورده شدن اهدافی همچون خودسازی فردی و اجتماعی، بصیرت افزایی، تقویت مبانی معرفتی، پرهیز از انفعال و انحراف، انتقاد در کنار پیشنهاد، پرهیز از پرخاشگری، توجه به پیشرفت علمی، اهمیت به مسئله عفاف حجاب و حیای اسلامی در محیط دانشگاه ، توجه به انقلابی و اسلامی ماندن دانشجو و دانشگاه و پرهیز از غرب‌گرایی گام بردارند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دانشجوی 16 آذر که دانشجویان مدافع حرم و امنیت نیز با ایثار و گذشت خود به آن خاطره عمق بخشیده و جاودانه نمودند و در راه مبارزه با جریان های تکفیری به شهادت رسیدند این روز را به دانشجویان کشور به ویژه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تبریک عرض می کنم و امیدوارم با معرفت افزایی و تلاش جهادی بتوانند عامل اصلی پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در عرصه های مختلف جهانی بشوند.

از خداوند منان توفیق و بهروزی همه عزیزان را مسئلت دارم .

دکتر مجتبی کرباسی

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان