رفتن به محتوای اصلی
x

کلینیک فوق تخصصی حضرت خدیجه (س) در بیمارستان شهید بهشتی بزودی راه اندازی می شود

مدیر بیمارستان شهید بهشتی اصفهان گفت: بزودی کلینیک تخصصی- فوق تخصصی حضرت خدیجه (س) راه اندازی می شود که تاکنون 95 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

اکبر آقابابایی در گفتگو با خبرنگار وبدا در این خصوص اظهار داشت: هم اکنون کلینک تخصصی- فوق تخصصی حضرت خدیجه (س) با مساحت تقریبی 3هزار متر مربع در هفت طبقه احداث شد که تجهیز و خرید کلیه دستگاه‌های پزشکی مربوطه به عهده دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت که تا اتمام پروژه تمام دستگاه ها و تجهیزات مربوطه خریداری می شود.

وی با بیان اینکه خیریه مولود بهشتی کعبه متولی ساخت این کلینیک شد که از نیمه دوم سال 1397 سفت کاری آن کلید خورد، افزود: بافت فرسوده کلینیک قبلی بیمارستان نیاز به بازسازی بیمارستان را تشدید کرده است که با پیگیری مسئولین بیمارستان و طرح موضوع در خیریه مولود بهشتی کعبه اعضای هیئت مدیره انجمن خیریه مولود بهشتی کعبه پیشنهاد دادند که سفت کاری پروژه توسط دانشگاه انجام و پس از پایان سفت کاری اعضای هیئت مدیره خیریه با عقد قرارداد با پیمانکار جدید در شهریور ماه 98 نازک کاری پروژه نیز آغاز شد .

مدیر بیمارستان شهید بهشتی تصریح کرد: با راه اندازی کلینیک فوق تخصصی حضرت خدیجه (س) ، انواع سرطانهای مرتبط به زنان از جمله بیماریهای مربوط به کف لگن زنان، مراقبت های دوران بارداری و مادران پرخطر، اقدامات مربوط به ناباروری و نازایی و سایر بیماریهای مرتبط زنان استان و استانهای همجوار در این مرکز توسط پزشکان خانم متخصص و فوق تخصص با تعرفه دولتی و مبلغ ناچیز درمان می شود.

وی گفت: همچنین در این بیمارستان امکان آموزش تعداد زیادی از دانشجویان پزشکی و درمان بیماران بی بضاعت و ظرفیت پذیرش روزانه حدودا800 تا یک هزار نفر فراهم می شود.

آقابابایی اعلام داشت: این ساختمان از طبقه زیرزمین شامل موتورخانه، منابع ذخیره آب و انبار دارویی و بارانداز، طبقه همکف شامل داروخانه، تریاژ اورژانس، نگهبانی و فروشگاه، کلینیک شیر و تزریقات بنا می شود.

وی گفت: طبقه اول شامل آزمایشگاه تخصصی( بانک خون و قسمت های ازمایشگاه – پاتولوژی)، طبقه دوم شامل درمانگاه های تخصصی زنان، پوست، داخلی، اطفال و غیره، طبقه سوم شامل درمانگاه‌های فوق تخصصی پریناتولوژی، اتاق لاپاراسکوپی-نازایی و مشاور ژنتیک، طبقه چهارم بیمارستان شامل درمانگاه های فوق تخصصی آنکولوژی و یوروداینامیک- پلویک فلور و لاپاراسکوپی و طبقه پنجم نیز شامل کتابخانه و سالن مطالعه و دفاتر آموزشی پژوهشی می باشد.

وی ادامه داد: نظر به اهمیت و لزوم رشد جمعیت و همچنین شیوع مشکلات مربوط به نازایی وناباروری درسطح کشور و با توجه به نیاز مبرم بانوان استان و منطقه به خدمات قابل ارائه در این مرکز، لازم است هر چه سریعتر ساختمان پلی کلینیک تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد.

آقابابایی، مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی اصفهان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی را تنها مرکز اختصاصی زنان استان و منطقه عنوان کرد که تمام خدمات درمانی و آموزش دانشجویان پزشکی دراین مرکز توسط بانوان هیات علمی ارائه می گردد.

وی ادامه داد: این بیمارستان تنها مرکز ارجاع اورژانس استان در رابطه با زنان و زایمان و تنها مرکز باروری و ناباروری دولتی ست که با محدودیت فضای فیزیکی شدید نیز روبرو می باشد.