به مناسبت آذرماه پژوهش/ نشست صمیمانه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با مسئولین و دانشجویان دانشکده بهداشت

به مناسبت آذرماه پژوهش در روز شنبه پنجم آذرماه، نشست صمیمانه ای با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، مسئولین، اساتید و دانشجویان دانشکده بهداشت در تالار میعاد دانشکده برگزار گردید.

در این مراسم دکتر عسکری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به جایگاه پژوهش های اثرگذار در پیشرفت جامعه و به تسهیلاتی که معاونت تحقیقات و فناوری برای ارتقای وضعیت پژوهشی دانشگاه در اختیار اساتید و دانشجویان قرار می دهد،  اشاره کرد.

دکتر مصطفوی رییس دانشکده بهداشت نیز، ضمن تبریک آذرماه پژوهش، در ارتباط با اهمیت، جایگاه و نقش تحقیقات در سلامت جامعه، شاخص های یک تحقیق کاربردی و مهمترین موضوعات و مسئله های پژوهشی دانشکده بهداشت مطالبی را بیان نمود.

در ادامه دکتر ابراهیمی معاون پژوهشی و دانشجویی-فرهنگی دانشکده، گزارش عملکرد پژوهشی دانشکده بهداشت در سال جاری را ارائه کرد و با اشاره به نقاط ضعف و قوت برنامه های پژوهشی، راهکارهایی جهت بهبود فرایندهای پژوهشی ارائه داد.

همچنین در مناظره پژوهشی گروه های آموزشی دانشکده (گروه اپیدمیولوژی و آمارزیستی، گروه آموزش بهداشت و ارتقا سلامت، گروه مهندسی بهداشت محیط و گروه مهندسی بهداشت حرفه ای ) اساتید و دانشجویان در خصوص چالش ها، راهکارها و مواردی مربوط به روند کارهای پژوهشی گروه خود بحث و تبادل نظر کردند.

در انتهای مراسم از اساتید برجسته در حیطه پژوهش و دانشجویان برتر پژوهشی تقدیر و تشکر به عمل آمد.