پرستاری یعنی خدمت به مردم و این همان اصل کار و تفکر بسیجی است

عضو هیئت علمی بازنشسته دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مناسبت آغاز هفته پرستاری و شعار روز اول این هفته تحت عنوان "پرستاری، بسیج وجهاد خدمت" اظهار داشت: پرستاری یعنی خدمت به مردم و این همان اصل کار و تفکر بسیجی است، هویتی که باید طی دوران آموزش پرستاری به پرستاران تعلیم داده شود و بر اساس آن پرستاران در مراکز درمانی جذب شوند.

محمد رستگاری ادامه داد: پرستاری همان هویت بسیجی داشتن و جهاد خدمت است و پرستاران امروز بایستی همچنان این هویت را حفظ نمایند و در این راستا نیاز است که نظام پرستاری به یک سیستم انتظامی و نظارتی دقیق مجهز شود.

عضو هیئت علمی بازنشسته دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به وضعیت پرستاران در سطح دنیا اشاره کرد و گفت: در دنیا، به پرستاران طی شرایط خاص و به شرط موفقیت در تست ها و آزمون های لازم اجازه کار داده می شود و در کشور ما نیز بایستی این سیستم به شکلی دقیق اجرا گردد.

وی گفت: اصل کار در حرفه پرستاری برمبنای تفکر ایثار و ازخودگذشتگی و در یک کلام تفکر بسیجی و جهادی است، زیرا حتی در بدترین و دشوارترین شرایط نیز بایستی به مردم ارائه خدمت شود؛ لذا افرادی که وارد این عرصه میشوند محدود هستند.

عضو هیئت علمی بازنشسته دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد: پرستاران در هر زمانی که سلامتی مردم به خطر می افتد، حضور می یابند؛ در تمام مشرایط بحرانی و حادثه های مختلف شاهد ورود جدی پرستاران همچون بسیجیان هستیم و نشان می دهد که این دو هویت در یک حرفه تجمیع یافته اند.

وی خاطرنشان کرد: زمانی که امکان ورود مردان همپای زنان در رشته پرستاری شکل گرفت، این حرفه شکل جدیدی یافت و توانست در گسترده وسیع تری ظهور یابد.

رستگاری تصریح کرد: در طول جنگ شاهد حضور پررنگ پرستاران بودیم که با از خود گذشتگی به مردم ارائه خدمت کردند و به جرات می توان گفت در بین شهدای سلامت، بالاترین شهدا به حوزه پرستاری اختصاص دارد.

عضو هیئت علمی بازنشسته دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پایان سخنان خود گفت: حضرت زینب (س) به دلیل صبر و استقامت فراوان در واقعه عاشورا، به عنوان اسوه و نماد پرستاران انتخاب شد تا در تمام طول تاریخ، پرستاران ایران اسلامی با تأسی از این الگوی بی‌بدیل، بتوانند نمونه‌ای از صبر و ایثار در مسیر نظام سلامت جامعه باشند.

What we do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in implode() (line 247 of themes/gavias_edubiz/gva_elements/gsc_icon_box.php).
implode() (Line: 247)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box::sc_icon_box() (Line: 158)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box->render_content() (Line: 85)
include('/var/www/html/web/modules/gva_blockbuilder/templates/frontend/print-builder.php') (Line: 92)