پرستاری یعنی خدمت به مردم و این همان اصل کار و تفکر بسیجی است

عضو هیئت علمی بازنشسته دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مناسبت آغاز هفته پرستاری و شعار روز اول این هفته تحت عنوان "پرستاری، بسیج وجهاد خدمت" اظهار داشت: پرستاری یعنی خدمت به مردم و این همان اصل کار و تفکر بسیجی است، هویتی که باید طی دوران آموزش پرستاری به پرستاران تعلیم داده شود و بر اساس آن پرستاران در مراکز درمانی جذب شوند.

محمد رستگاری ادامه داد: پرستاری همان هویت بسیجی داشتن و جهاد خدمت است و پرستاران امروز بایستی همچنان این هویت را حفظ نمایند و در این راستا نیاز است که نظام پرستاری به یک سیستم انتظامی و نظارتی دقیق مجهز شود.

عضو هیئت علمی بازنشسته دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به وضعیت پرستاران در سطح دنیا اشاره کرد و گفت: در دنیا، به پرستاران طی شرایط خاص و به شرط موفقیت در تست ها و آزمون های لازم اجازه کار داده می شود و در کشور ما نیز بایستی این سیستم به شکلی دقیق اجرا گردد.

وی گفت: اصل کار در حرفه پرستاری برمبنای تفکر ایثار و ازخودگذشتگی و در یک کلام تفکر بسیجی و جهادی است، زیرا حتی در بدترین و دشوارترین شرایط نیز بایستی به مردم ارائه خدمت شود؛ لذا افرادی که وارد این عرصه میشوند محدود هستند.

عضو هیئت علمی بازنشسته دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد: پرستاران در هر زمانی که سلامتی مردم به خطر می افتد، حضور می یابند؛ در تمام مشرایط بحرانی و حادثه های مختلف شاهد ورود جدی پرستاران همچون بسیجیان هستیم و نشان می دهد که این دو هویت در یک حرفه تجمیع یافته اند.

وی خاطرنشان کرد: زمانی که امکان ورود مردان همپای زنان در رشته پرستاری شکل گرفت، این حرفه شکل جدیدی یافت و توانست در گسترده وسیع تری ظهور یابد.

رستگاری تصریح کرد: در طول جنگ شاهد حضور پررنگ پرستاران بودیم که با از خود گذشتگی به مردم ارائه خدمت کردند و به جرات می توان گفت در بین شهدای سلامت، بالاترین شهدا به حوزه پرستاری اختصاص دارد.

عضو هیئت علمی بازنشسته دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پایان سخنان خود گفت: حضرت زینب (س) به دلیل صبر و استقامت فراوان در واقعه عاشورا، به عنوان اسوه و نماد پرستاران انتخاب شد تا در تمام طول تاریخ، پرستاران ایران اسلامی با تأسی از این الگوی بی‌بدیل، بتوانند نمونه‌ای از صبر و ایثار در مسیر نظام سلامت جامعه باشند.