سومین جشنواره طب ایرانی

دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای توسعه منطقی مکتب غنی طبی در پیشگیری، درمان، آموزش، پژوهش، تولید، کارآفرینی و فناوری های دانش بنیان، سومین جشنواره طب ایرانی را با شعار«طب ایرانی، مسیر پیشرفت و نوآوری علمی» برگزار می کند.

این جشنواره به منظور شناسایی، معرفی و حمایت ازدانشمندان، پژوهشگران و نوآوران برتر و همچنین ایجاد تعامل چند جانبه بین مراکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی در سطح ملی و در سه بخش علمی، فرهنگ و هنر برگزار می گردد.

محورهای اصلی این جشنواره شامل آموزش، پژوهش، درمان، فناوری، بین الملل و پیشکسوت در حوزه طب ایرانی، داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی می باشد.

همچنین موضوع ویژه این دوره از جشنواره «جوانی جمعیت» در نظر گرفته شده است.

گفتنی است مهلت ثبت نام تا 20 آذرماه و آیین اختتامیه این رویداد نیز در تاریخ چهارم بهمن ماه سال جاری خواهد بود.

شایان ذکر است علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با مسئول روابط عمومی دفتر طب ایرانی و مکمل به شماره 81454334-021 (خانم عسگری پرور) تماس حاصل نمایند.
آدرس سایت مذکور:

جهت دریافت فایل فراخوان و پوستر اینجا را کلیک نمایید.