برگزاری دومین جلسه شورای پیام گزاران سلامت در دانشگاه
دومین جلسه شورای پیام گزاران سلامت از ارکان دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی، سه شنبه اول آذرماه با حضور دکتر پژمان عقدک رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، مدیران معاونت بهداشتی و جمعی از پیام گزاران سلامت دستگاه ها و ادارات مختلف استان در سالن پویش دانشگاه برگزار گردید.
در این مراسم رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی طی سخنانی یکی از مهمترین منابع هر سازمان را نیروی انسانی آن سازمان قلمداد نمود و گفت: سلامت، توانمندی و کارآمدی نیروی انسانی، باعث افزایش کارآیی هر سازمان می شود.
دکتر عقدک با تاکید بر انجام معاینات دوره ای کارکنان تصریح نمود: دریافت آموزش های مرتبط به منظور شناسایی افراد در معرض خطر و بیمار و امکان ارائه مداخلات لازم به منظور حفظ سلامتی و پیشگیری از ناتوانی و عوارض بیماری ها از جمله مزایای ارائه خدمات پایه سلامت کارکنان می باشد.
وی همچنین در خصوص چگونگی شناسایی مشکلات سلامت منطقه از طریق ارکان دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی، نقش کمیته های فنی و تخصصی سلامت و امنیت غذایی در تدوین پیش نویس سند سیاست سلامت و مراحل سیاستگذاری و اجرای سیاست های سلامت در راستای تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه مطالبی را بیان نمود.
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در ادامه بر ضرورت اجرایی نمودن بسته خدمات پایه سلامت کارکنان و سند ملی سالمندان و نقش پیام گزاران سلامت دستگاه ها در این خصوص تاکید کرد.
مهندس ملا آقابابایی کارشناس بهداشت حرفه ای و مسئول اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت نیز در این جلسه در ارتباط با بسته خدمات سلامت پایه کارکنان، اقدامات انجام شده تاکنون، مشکلات پیش رو و انتظارات از حوزه های مختلف مطالبی را برای حاضرین بیان نمود.
وی همچنین بر تشکیل شورای ارتقای سلامت دستگاه ها، تدوین برنامه اجرایی عملیاتی بر اساس راهنمای ارتقای سلامت در محیط کار و تسهیل شرایط جهت مراجعه کارکنان به مراکز خدمات جامع سلامت و دریافت خدمات ارزیابی و مراقبتی و طراحی برگزاری دوره های آموزشی بر اساس بسته فوق تاکید کرد.
خانم مرادی کارشناس مسئول برنامه های میانسالان و سالمندان معاونت بهداشتی نیز در این جلسه به سیر افزایشی جمعیت سالمندان کشور اشاره نمود و گفت: وضعیت جمعیت سالمندان کشور ایران در سال 2015 زیر 10 درصد بود و پیش بینی می گردد این جمعیت در سال 2050 به بیش از 30 درصد برسد.
وی افزود: با توجه به اهمیت پرداختن به سلامت این گروه، سند ملی سالمندان با شش هدف جهت اجرا به همه سازمان ها ابلاغ شده است.
خانم مرادی اضافه نمود: ارتقای سطح فرهنگی جامعه در خصوص پدیده سالمندی، توانمندسازی سالمندان، حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی، اجنماعی و معنوی سالمندان، تقویت حمایت های اجتماعی برای ارتقای سرمایه اجتماعی، توسعه زیرساختهای مورد نیاز در امور سالمندی و تامین منابع مالی پایدار برای نظام حمایتی از سالمندان اهداف شش گانه سند ملی سالمندان می باشد.
مسئول میانسالان و سالمندان معاونت بهداشتی همچنین در این جلسه اشاره ای نیز به فرآیند دریافت مراقبت های دوره میانسالی و سالمندی و نقش سازمان ها در تحقق اهداف سلامتی بر اساس سند ملی سالمندان داشت.
- Log in to post comments
- 13 بازدید