رفتن به محتوای اصلی
x

بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی

بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی به منظور تجلیل و تکریم از فناوران و محققین برجسته ایرانی و معرفی فعالیت‌های تحقیقات و فناوری برتر علوم پزشکی بهمن ماه 1401 در دو قسمت برگزار می‌گردد.

 

افراد حقیقی(پژوهشگران حوزه سلامت)

1- فناوران ایرانی

2- مخترعان ایرانی

3- صاحبان محصول برتر

4- محققین ایرانی (دارای حداقل H index دوازده)

5- محققین جوان (دارای حداقل H index هشت و حداکثر سن 35 سال)

6- محققین دانشجو

7- صاحبان پژوهش برتر

که آثار آنها در یکی از کمیته های فناوری سلامت، علوم بالینی و سلامت و علوم پایه پزشکی، مورد بررسی قرار می گیرند.

تبصره:  H index داوطلبین بر اساس پایگاه داده Scopus مورد ارزیابی قرار می گیرد.

 

نهادهای حقوقی

1- دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور

2- مراکز تحقیقاتی مصوب علوم‌پزشکی

3- کمیته‌های تحقیقات دانشجویی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی

4- مجلات علمی، پژوهشی مصوب علوم پزشکی

5- مراکز رشد فناوری سلامت مصوب دانشگاه های علوم پزشکی

6- هسته‌های فناور/ شرکت‌های دانش بنیان

7- حامیان تحقیقات و فناوری علوم پزشکی

 

شرایط شرکت در جشنواره

1- کلیه داوطلبان عضو هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی و شرکت کننده در گروه محققین و محققین جوان و محققین دانشجو که در سامانه علم سنجی وزارت بهداشت اطلاعات پژوهشی دارند فقط لازم است اطلاعات عمومی را ثبت نمایند و نیاز به ثبت اطلاعات پژوهشی نمی باشد.

2- داوطلبانی که عضو هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیستند و مایل به شرکت در گروه‌های محققین و محققین جوان و یا دانشجو در هر کمیته هستند و همچنین کلیه داوطلبان شرکت در گروه مخترعان و گروه پژوهش برتر، اعم از هیأت علمی و غیر هیأت علمی لازم است پس از ثبت نام، کارنامه پژوهشی 6 سال گذشته (از سال 1396 یا 2017 و به بعد) را از طریق سایت جشنواره ارسال نمایند.

3- تنها کتب مرجع درسی بومی مصوب در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ( درسنامه  hand book، کتب مرجع  Text book در لیست کتب مراجع امتحان وزارت بهداشت باشد ) و یا کتبی که حداقل 10%  یا 10 مرجع از منابع آن ناشی از پژوهش های مؤلف باشد مورد ارزیابی قرار می گیرند.

4- محقق جوان، داوطلبان با حداقل H index 8 و متولد 1366و به بعد (با ارائه تصویر شناسنامه) را شامل می گردد.

5- محققین دانشجو از شرط سنی و H index مستثنی می باشند و لازم است گواهی اشتغال به تحصیل خود را در سامانه جشنواره بارگذاری نمایند.

6- محققینی که دارای مقاله ای با شرایط زیر باشند می توانند در هریک از کمیته های علوم پایه پزشکی یا علوم بالینی و سلامت در گروه پژوهش برتر ثبت نام نموده و مقاله خود را ارسال نمایند.

        * مقاله اصیل پژوهشی باشد.

        * داوطلب نویسنده اول یا مسوول باشد.

        * مقاله در سه سال اخیر(1399 یا 2020 و به بعد) در مجلات معتبر علمی چاپ شده باشد.

        * مقاله دارای حداقلCitation  30 در ISI باشد یا IF مجله حداقل 10 باشد یا مقاله در %10 اول نشریات تخصصی موضوع

           مقاله چاپ شده باشد.(راهنما در سایت)

        * داوطلب دارای وابستگی سازمانی (Affiliation) یکی از دانشگاه های علوم پزشکی ومراکز تحقیقات علوم پزشکی کشور باشد.

7- کلیه داوطلبان گروه محصول برتر، پژوهش برتر و گروه مخترعان لازم است موافقت نامه همه همکاران خود را آپلود نمایند، در غیر این صورت پرونده به کمیته داوران ارسال نخواهد شد.

8- فعالیت های تحقیقاتی دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، کمیته های تحقیقات دانشجویی، مجلات علمی، پژوهشی،  مراکز رشد فناوری سلامت مصوب علوم پزشکی، هسته های فناور و شرکت دانش بنیان براساس دستورالعمل های تعیین شده در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام می گردد و برترین ها به دبیرخانه جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی اعلام می گردد.

9- سازمان‌های غیردولتی، شرکت ها، مؤسسات، انجمن‌های خیریه، انجمن های علمی حامی تحقیقات و فناوری علوم پزشکی، شرکتها، مؤسسات حامی و صندوق‌های پژوهش و فناوری سلامت در صورت داشتن شرایط لازم پس از ثبت نام، مستندات و تائیدیه های انجام فعالیت‌های تحقیقات و فناوری را به دبیرخانه جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی ارسال می نمایند.

تبصره مهم: دبیرخانه در کنار روال فراخوان کلی و معمول ثبت نام از متقاضیان شرکت در جشنواره، به طور فعال محققین و پژوهشگران برتر کشور را شناسایی و جهت شرکت در جشنواره دعوت خواهد نمود.
 
 
نکات قابل توجه

1- تمام مراحل ثبت نام و ارسال آثار به صورت الکترونیکی و غیرحضوری از طریق سامانه جشنواره انجام می گردد. داوطلبان کمیته فناوری سلامت در صورتیکه نمونه اختراع داشته باشند لازم است آنرا به همراه لوح فشرده حاوی فیلم اختراع خود به دبیرخانه ارسال نمایند.

2- برگزیدگان شش دوره اخیر (دوره بیست و دوم و به بعد) نمی توانند در این دوره از جشنواره شرکت نمایند.

3- برگزیدگان سه دوره اخیر گروه پژوهش برتر جشنواره رازی یعنی دوره 25 و به بعد نمی‌توانند در این دوره شرکت نمایند.

4- انتخاب برگزیدگان کمیته های علوم پایه پزشکی و علوم بالینی و سلامت به استثنای داوطلبین پژوهش برتر براساس شاخص‌های کارنامه پژوهشی 6 ساله اخیر صورت خواهد گرفت.

شاخصها عبارتند از:

    الف- مقالات چاپ شده در مجلات نمایه شده در بانکهای اطلاعاتی: ISI, PubMed, Scopus, Emerging source

    ب- کتب تألیفی

5- به منظورتسهیل فرایند ثبت نام و آشنایی هر چه بیشتر داوطلبان، دستورالعمل ثبت نام، سایر راهنماها در سایت جشنواره قابل دسترسی است.

ثبت نام

متقاضیان می توانند تا پایان مهلت ثبت نام با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت نسبت به ثبت نام و ارسال آثار اقدام نمایند.

آغاز ثبت نام: 1401/07/30

مهلت ارسال آثار:  1401/08/20

اطلاعات تماس دبیرخانه:

        آدرس:  تهران-شهرک غرب- بلوار فرحزادی- بلوار ایوانک- بین فلامک و زرافشان- ستاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی- بلوکA- طبقه 13

        تلفن‌: 81455933 -81454870  - 02181455044

        پست الکترونیک : razi@behdasht.gov.ir

        آدرس الکترونیکی: https://research.behdasht.gov.ir/razi1401   

 

 دستورالعمل ثبت نام

شاخص های ارزیابی اختراعات