برگزاری پنجمین اردوی جهادی به مناطق کم برخوردار

پنجمین اردوی کانون جهاد سلامت در سال ۱۴۰۱ ویژه مناطق کم‌برخوردار، به مقصد شهرستان جرقویه،  ۱۳ و ۱۴ مهرماه برگزار شد.

در این اردو، بیش از ۳۰ نفر از دانشجویان و اساتید داوطلب ارائه خدمات تخصصی پزشکی اعم از قلب، رادیولوژی، گوارش، ژنتیک، اطفال، زنان و طب ایرانی  حضور یافته و در سه شیفت به ارائه خدمات درمانی، فرهنگی و آموزشی در روستاهای حسن‌آباد، دستجرد و مناطق حاشیه آن‌ها پرداختند.

این اردو با حضور و همراهی معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان، معاون آموزشی دانشکده پزشکی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و اساتید داوطلب دانشکده پزشکی برگزار گردید.

همچنین همزمان با سالروز آغاز امامت حضرت مهدی موعود(عج الله تعالی فرجه الشریف)، مراسم جشن و مسابقه فرهنگی همراه با نورافشانی برای اهالی منطقه و کودکان برگزار  شد.