بازدید رئیس دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان سمیرم

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همراه نماینده مردم شهرستان سمیرم در مجلس شورای اسلامی، از شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان سیدالشهداء(ع) شهر سمیرم بازدید نمود.

در این بازدید مسئولین، ابتدا از بخشهای مختلف و امکانات بیمارستان سیدالشهداء(ع) دیدن کردند و سپس ضمن تشکیل جلسه با حضور مسئولین شبکه و بیمارستان، در خصوص تکمیل پروژه ساختمان کلینیک تخصصی و ساختمان دیالیز که با اعتبار در نظر گرفته شده در حال آماده سازی و بهره برداری در دهه مبارک فجر 1401 خواهد بود، به گفتگو و بررسی پرداختند.

در ادامه، در دیدار رییس دانشگاه با تعدادی از متخصصین بیمارستان، مسائل و مشکلات موجود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سپس رئیس دانشگاه و تیم همراه از ساختمان آزمایشگاه در حال ساخت مرکز مطهری بازدید و در خصوص تامین اعتبار لازم جهت تکمیل پروژه و بهره برداری در دهه مبارک فجر 1401، تصمیمات لازم اتخاذ نمودند.

در پایان ضمن بازدید مسئولین از پایگاه اورژانس 115شهر سمیرم، در مورد نوسازی ساختمان فعلی و تامین اعتبار جهت احداث ساختمان جدید پایگاه و نیز اقدامات لازم در مشخص نمودن زمین مناسب برای این امر پیگیریهای لازم صورت گرفت.