سومین کنفرانس ملی مدیریت، روان شناسی و علوم رفتاری

مؤسسه پژوهشی مدیریت مدبر با همکاری مشترک دانشگاه ها، انجمن های علمی و مجامع داخلی و خارجی، اقدام به برگزاری "سومین کنفرانس ملی مدیریت، روان شناسی و علوم رفتاری "، ویژه اساتيد، دانشجويان، محققان، روان شناسان، پزشکان و پیراپزشکان و دانشمندان برجسته در حوزه هاي مورد علاقه از سراسر جهان، در روز 29 مهرماه سال جاری به صورت ویدئو کنفرانس(آنلاین) می نماید.

اين كنفرانس در نظر دارد نتایج تحقیقات در زمینه های نظری، تجربی و کاربردی علوم مديريتي، روان شناسی، علوم رفتاری و مطالعات بين رشته اي در اين سه عرصه بسيار مهم را منتشر كند.

همچنین امکان داوری سریع و صدور گواهی زودهنگام، امکان صدور گواهی نامه بین المللی Oxford Cert Universal، نمایه مقالات پذیرفته شده به صورت رایگان در پایگاه علمی مرجع دانش CIVILICA و در پایگاه مجلات تخصصی نور(نورمگز)، امکان نمایه در SID و صدور گواهی مشترک با SID و اختصاص کد یکتای COI به هر مقاله و نمایه تمام متن مقاله در سیویلیکا برای مقالات پذیرفته شده فراهم شده است.

گفتنی است دبیرخانه کنفرانس آماده پذیرش انواع مقالات علمی پژوهشی، مروری و ترویجی آن مجموعه می باشد.

شایان ذکر است جهت ثبت نام و ارسال مقاله به سایت کنفرانس به آدرس www.icisme.ir مراجعه شود.

آخرین مهلت ثبت نام و ارسال مقاله 25 مهرماه 1401 می باشد.