دوازدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران

دبیرخانه بین المللی کنفرانس ها با همکاری مشترک دانشگاه ها، انجمن های علمی و مجامع داخلی و خارجی، اقدام به برگزاری «دوازدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران» در روز پنجشنبه 17 شهریورماه، در دانشگاه تهران نموده است.

اساتيد، دانشجويان، فرهنگیان، مدیران و کارکنان بخش های دولتی و خصوی، محققان، مهندسان و دانشمندان برجسته در حوزه هاي مورد علاقه از سراسر جهان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام و ارسال مقاله به سایت کنفرانس به آدرس www.6iicmo.com  مراجعه نمایند.

شایان ذکر است امکان داوری سریع و صدور گواهی زودهنگام، صدور گواهینامه فیزیکی، سی دی چاپ شده مجموعه مقالات و ارسال پستی، صدور گواهینامه بین المللی Oxford Cert Universal  و امکان نمایه در SID ، امکان صدور گواهی SID و نمایه تمام متن مقالات پذیرفته شده به صورت رایگان در پایگاه های علمی مرجع دانش CIVILICA  و پایگاه مجلات تخصصی نور(نورمگز) فراهم شده است.

آخرین مهلت ثبت نام و ارسال مقاله: 12 شهریورماه 1401
تلفن پشتیبانی: 02146131588    واتساپ پشتیبانی: 09054835293