دومین کنفرانس ملی مدیریت، روان شناسی و علوم رفتاری

مؤسسه پژوهشی مدیریت مدبر با همکاری مشترک دانشگاهها، انجمن های علمی و مجامع داخلی و خارجی، مبادرت به برگزاری «دومین کنفرانس ملی مدیریت، روان شناسی و علوم رفتاری» در تاریخ 30 فروردین 1401 به صورت ویدئو کنفرانس می نماید.

اين كنفرانس در نظر دارد نتایج تحقیقات در زمینه های نظری، تجربی و کاربردی علوم مديريتي، روان شناسی، علوم رفتاری و مطالعات بين رشته اي در اين سه عرصه مهم را منتشر كند.

همچنین امکان داوری سریع و صدور گواهی زودهنگام، امکان صدور گواهی نامه بین المللی Oxford Cert Universal، نمایه مقالات پذیرفته شده در پایگاه مجلات تخصصی نور(نورمگز)، امکان نمایه در SID و صدور گواهی مشترک با SID و اختصاص کد یکتای COI به هر مقاله و نمایه تمام متن مقاله در سیویلیکا برای مقالات پذیرفته شده فراهم شده است.

گفتنی است اساتيد، دانشجويان، محققان، روان شناسان، پزشکان و پیراپزشکان و دانشمندان برجسته در حوزه هاي مورد علاقه از سراسر جهان می توانند در این كنفرانس شرکت و به ارايه نتايج تحقيقات خود بپردازند.

گفتنی است محورهاي كنفرانس برای ارسال مقاله شامل موارد زیر می باشد:
- مجموعه مديريت
- مجموعه روان شناسی و علوم تربیتی
- علوم رفتاری
- ساير موضوعات مرتبط با مدیریت، روان شناسی، علوم رفتاری و بین رشته ای
گفتنی است آخرین مهلت ثبت نام و ارسال مقاله: 25 فروردین ماه 1401
شایان ذکر است جهت ثبت نام و ارسال مقاله به سایت کنفرانس به آدرس www.icisme.ir می باشد.