نخستین کنگره استان اصفهان و توسعه ملی

استان اصفهان با دارا بودن ظرفیت­‌ها و پتانسیل­‌های متعدد در زمینه­‌های مختلف، مددرسان توسعه علمی، اقتصادی، اجتماعی، دینی، فرهنگی، هنری و فناوری کشور در ادوار مختلف بوده است. تبیین ابعاد مختلف این مهم و توجه به چالش­‌های موجود در استان همزمان با شناسایی فرصت‌های پیش‌­رو برای آینده استان، زمینه‌­ساز شکل‌­گیری برگزاری کنگره "استان اصفهان و توسعه ملی: چالش‌­ها و فرصت­‌های پیش­‌رو" گردید.

نشانی اینترنتی سامانه کنگره : https://isfrnd.ir

بخش مقالات کنگره

یکی از برنامه­‌های اصلی کنگره، ارائه محتواهای مناسب و مرتبط با محورها و کمیته‌­های علمی در چارچوب اهداف کنگره می­‌باشد. این مقالات پس از دریافت و طی فرآیند داوری، به‌صورت پوستری در معرض قضاوت و مشاهده شرکت­‌کنندگان در کنگره قرار خواهد گرفت. طبق برنامه‌­ریزی انجام شده، مقرر گردید جلسات ارائه مقالات پوستری به‌صورت مجازی و از طریق وب‌­سایت کنگره انجام پذیرد.

انتقال به صفحه فراخوان مقاله کنگره

محتوای ارائه شده در کنگره با همکاری کمیته‌هایی با عناوین زیر تدوین و مدیریت خواهد شد:

•     نقش استان اصفهان در توسعه علمی کشور
  •     نقش استان اصفهان در توسعه صنعت و فناوری
  •     نقش استان اصفهان در مدیریت کشور
  •     نقش استان اصفهان در هنر
  •     نقش استان اصفهان در تحکیم باورها و فرهنگ دینی
  •     نقش اصفهان در توسعه بهداشت، سلامت و درمان در کشور
  •     نقش استان اصفهان در رویدادهای اجتماعی ایران زمین
  •     نقش استان اصفهان در توسعه گردشگری
  •     نقش استان اصفهان در عمران و آبادانی کشور
  •     نقش استان اصفهان در شبکه‌سازی اجتماعی در کشور
  •     نقش استان اصفهان در توسعه خدمات
  •     نقش استان اصفهان در کنترل بحران‌های ملی
  •     نقش استان اصفهان در توسعه ورزشی کشور
  •     نقش استان اصفهان در مدیریت منابع
  •     نقش استان اصفهان در توسعه کشاورزی و منابع طبیعی

کمیته سلامت

یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی و پیشرفت اجتماعی هر کشوری، تلاش برای استقرار نظام سلامت کارآمد و اثربخش برای بهیود کیفیت زندگی آحاد جامعه از طریق تامین مناسب خدمات بهداشتی و درمانی برای مردم آن کشور به‌صورت عادلانه و بدون تبعیض است. افزایش دسترسی و باز توزیع مناسب و گسترش عادلانه خدمات سلامتی در هر کشور نیاز به سیاست‌گذاری مناسب در سطوح مختلف و برحسب مناطق مختلف دارد. از طرف دیگر آموزش و پژوهش در سلامت، بی تردید باید نقطه شروع و محوری در اصلاحات پایدار در نظام سلامت مدنظر قرار گیرد. تحول در زیرساخت‌ها و فناروی‌های سلامت هم‌راستا با نظام ارائه خدمات، منجر به توسعه در ابعاد اجتماعی، اقتصادی، مدیرت و سیاست‌گذاری در سطح محلی و ملی خواهد شد. براین اساس “کمیته سلامت کنگره استان اصفهان و توسعه ملی”، به تبیین جایگاه نظام سلامت استان اصفهان در  توسعه ملی در یک دهه اخیر می‌پردازد.

محورهای کمیته سلامت

-    توسعه خدمات سلامت (بهداشت و درمان ) و گسترش زیرساخت ها در اصفهان و نقش آن در توسعه ملی
-    تحول در آموزش علوم پزشکی و سلامت در اصفهان و نقش آن در توسعه ملی
-    نوآوری، فناوری و پژوهش در سلامت استان اصفهان و نقش آن در توسعه ملی