وبینار پازل های پژوهشی، راهکار عملی برای انسجام تحقیقات در کشور

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شبکه تحقیقات قلب و عروق ایران، وبینار «پازل های پژوهشی، راهکار عملی برای انسجام تحقیقات در کشور» را با سخنرانی دکتر نضال صراف زادگان دبیر شبکه بیماری های قلب و عروق کشور برگزار می نماید.
در این وبینار که با حضور معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور و رؤسای شبکه های تحقیقات و فناوری و پژوهشکده ها برگزار خواهد شد، مدل اجرایی از همکاری شبکه ها، پژوهشکده ها وو مراکز تحقیقاتی در قالب پازل پژوهشی ارائه می گردد.
گفتنی است محورهای اصلی مورد بحث این وبینار شامل: تجارب شبکه تحقیقات قلب و عروق در مدیریت پژوهش های کاربردی در سطوح ملی و فرولی، جلوگیری از فعالیت های موازی و انسجام تحقیقات در کشور، رویکردهای مؤثر در ارتقای تحقیقات مساله محور برای رفع مشکلات جامعه و برنامه ریزی بهینه برای ظرفیت سازی و همکاری های مؤثر بین المللی می باشد.
زمان برگزاری وبینار: ساعت 13 الی 14:30 روز چهارشنبه 19 خردادماه 1400
لینک شرکت در وبینار: http://vc.behdasht.gov.ir/rdce