رویداد شب قدر پژوهش

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، یکشنبه 19 اردیبهشت ماه، رویداد مجازی شب قدر پژوهش آینده نهاد دانشگاه در ایران را با سخنرانی معاونین تحقیقات و فناوری و آموزشی وزارت بهداشت برگزار خواهد نمود.

دانشگاه یک نهاد زنده پرتکاپو ،جوان ودرحال رشد است که هنوز همه ظرفیتهایش آشکارنشده و به نقطه اوج کمالش نرسیده است. دانشگاه همواره ازعوامل مهم تغییر اجتماعی بوده ودر برهه های مختلف تاریخ جهان نقش آفرینی کرده است. در دل تیره ترین روزهای تاریخ دانشگاه توانسته باتکیه برهویت سیال دانشی خود راههای تازه برای زندگی وفعالیت پیداکند. ایجاد شبکه اینترنت ازدل پروژه های امنیتی و نظامی دوران جنگ سرد شاهدی براین مدعاست. دانشگاه نه فقط یک نهاد دانشی است بلکه به عنوان نماینده عقل منفصل ونقاد جامعه، یک نهادمدنی است که در تعامل مستقیم با زندگی مردم مسولیت اجتماعی منحصربفردی دارد. دانشگاه هر چه که هست جایی است که به بخش قابل توجهی از بهترین فرصتهای عمر اهالی دانشگاه از دانشجو واستاد گره خورده..واینکه به کدام سمت وسو میرود بی تردید مهم است. شب قدر شب تقدیرها و اندازه هاست...فرصتی است برای بازنگری سنجه ها وفرصتها..شاید ازهمین روست که یکی از اعمال بافضیلتش تفکر و گفتگوی علمی است. باردیگر در آستانه شب بیست وهفتم ماه سراسر رحمت رمضان بر آنیم تا درکنار هم درمورد آینده نهاد دانشگاه درایران بیندیشیم و گفتگو کنیم. بی تردید فرصت هم صحبتی با معاون آموزشی و تحقیقات وفناوری وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی بر غنای این گفتگو خواهد افزود. یکشنبه نوزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ساعت ۵ عصر در اتاق مجازی به آدرسhttps://www.skyroom.online/ch/researchesf/shabghadr منتظر شماییم.