52 مرکز منتخب واکسیناسیون در استان اصفهان با سبد کامل واکسن کرونا

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی سخنانی با توجه افزایش تعداد تست‌های مثبت کرونا اظهار داشت: همچنان با روند افزایشی شیوع کرونا روبه‌رو هستیم و در حال حاضر آمار مراجعه کنندگان دارای علائم مشابه بیماری کرونا برای انجام تست به مراکز درمانی، از مرز یک‌هزار نفر و تعداد تست‌های مثبت کرونا نیز از ۵۰ درصد گذشته است.

دکتر پژمان عقدک تاکید کرد: همانند همیشه، تاکید بر تکمیل واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌ها به خصوص در فضاهای بسته است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ارتباط با بازگشت زائران از عتبات عالیات به مردم توصیه نمود: مردم بایستی در این خصوص دقت داشته باشند ارتباط با افرادی که از مراسم حج بازمی‌گردند تا مدتی کنترل شده باشد و درصورتی که این افراد علامت‌دار هستند، ایزوله شده و حتماً به پزشک مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه همه مراکز و پایگاه‌های سلامت نیز در شیفت صبح تا بعدازظهر با دو واکسن سینوفارم و پاستوکووک درحال ارائه خدمات هستند، تصریح کرد: همه مراکز بهداشتی درمانی برای تزریق واکسن کرونا آمادگی دارند و فعال هستند و خوشبختانه دستگاه‌های نوبت دهی در مراکز بهداشتی درمانی فعال شده است.

دکتر عقدک همچنین افزود: ۵۲ مرکز منتخب واکسیناسیون کرونا در استان نیز دارای سبد کامل واکسن هستند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه واکسن‌های آسترازنکا فاقد تاریخ مصرف اعتبار هستند و فعلاً به کشور وارد نمی‌شوند، اضافه کرد: حدود ۹۰ درصد واکسن‌ها از نوع سینوفارم و برکت، حدود هفت درصد آسترازنکا و سه درصد پاستوکووک و غیره بوده است که درحال‌حاضر، این واکسن‌ها به جز آسترازنکا موجود هستند؛ افرادی که دوزهای تزریقی قبل آن‌ها آسترازنکا بوده است، اکنون می‌توانند از واکسن‌های پاستوکووک یا اسپایکوژن استفاده کنند.