رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان: نگرانی ما از تجمعات قبل از انتخابات است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه نگرانی ما برای روز انتخابات نیست، بلکه نگرانی از تجمعات قبل از انتخابات است، در مورد لغو سفرهای انتخاباتی به استان گفت: مشورتی با ستاد کرونا استان انجام شد و اعلام کردیم باتوجه به اینکه هنوز ۳۰ درصد تست‌های کرونا در استان مثبت و شرایط شکننده است، موافق سفرهای انتخاباتی نیستم.
دکتر طاهره چنگیز، با اشاره به اینکه پروتکل‌های بهداشتی برای روز انتخابات اعلام شده و امیدواریم رعایت شود، اظهار کرد: برای شرکت در انتخابات و حضور پای صندوق‌های رأی لزومی ندارد مردم دغدغه و نگرانی داشته باشند. تعداد صندوق‌های رأی امسال بیشتر از قبل شده و ساعت رأی گیری طولانی‌تر شده، اما کسانی که دغدغه دارند بهتر است در ساعات اول مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه تجربه نشان داده هرچه به ساعت بعد از ظهر نزدیک می شویم صف‌های انتخابات طولانی‌تر می شود، گفت: امسال بسیاری از شعب در فضای باز پیش بینی شده و اگر ازدحام جمعیت اتفاق نیفتد جای نگرانی وجود ندارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از مردم خواست برای حضور در شعب رأی‌گیری حتما ماسک و خودکار شخصی داشته باشند و افزود: فکر نمی کنم نگرانی بابت حضور در شعب اخذ رأی وجود داشته باشد و تیم‌های سیار بر تمام شعب نظارت می کنند و با نظارت های جدی و پیدا کردن شعب خلوت از طریق سامانه‌های پیش بینی شده امیدواریم تجمعی اتفاق نیفتد.
وی تأکید کرد: نگرانی ما برای روز رأی گیری نیست، بلکه نگرانی از تجمعات قبل از انتخابات است، گفت: در مورد سفرهای انتخاباتی، مشورتی با ستاد کرونا استان انجام شد و ما اعلام کردیم باتوجه به اینکه هنوز ۳۰ درصد تست های کرونا در استان مثبت است موافق سفرهای انتخاباتی نیستم، چرا که شرایط استان شکنده است و نباید تجمعی برگزار شود.
واکسنی که در اختیار داریم برای تزریق دوز دوم است
دکتر چنگیز در مورد کمبود واکسن کرونا نیز گفت: در همه استان ها شرایط به همین صورت است و فعلا واکسنی که در اختیار داریم برای تزریق دوز دوم می باشد، البته واکسن می رسد، اما شروع تزریق دوز اول واکسن تا آخر این هفته امکان پذیر نیست، اما باز هم امیدواریم با گشایشی که می شود از هفته آینده تزریق دوز اول واکسن گروه های هدف را شروع کنیم.
رئیس دانشگاه در مورد شروع فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کوبرکت نیز گفت: مدارک علمی باید ارایه و گروه ناظر بررسی و جمع بندی کند که ظاهرا قرار است این هفته بررسی ها تکمیل شود و اصفهان در فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کوبرکت مشارکت خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه تولید واکسن ایرانی در حدی نیست که کل نیاز کشور را پوشش دهد، گفت: البته تا آخر سال به تولید مورد نیاز می رسیم، اما فعلا از واکسن های خارجی هم استفاده خواهیم کرد، هرچند وارد کردن واکسن خارجی هم مشکلات زیادی دارد.

What we do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in implode() (line 247 of themes/gavias_edubiz/gva_elements/gsc_icon_box.php).
implode() (Line: 247)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box::sc_icon_box() (Line: 158)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box->render_content() (Line: 85)
include('/var/www/html/web/modules/gva_blockbuilder/templates/frontend/print-builder.php') (Line: 92)