تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهید مطهری و فعالان آموزش مجازی در نخستین جشنواره آموزشی دانشگاه
در ادامه سلسله مراسم نخستین جشنواره آموزشی دانشگاه، سه شنبه مورخ 21 بهمن ماه، مراسم تقدیر از برگزیدگان جشنواره شهید مطهری و فعالان آموزش مجازی با حضور دکتر محمد رضا صبری معاون آموزشی دانشگاه، دکتر نیکو یمانی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، مدیران این دو حوزه و منتخبین جشنواره شهید مطهری و فعالان آموزش مجازی بصورت نیمه حضوری برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر محمدرضا صبری با اشاره به اهداف برگزاری مراسم طی دو هفته گذشته، بر اهمیت ارتقای فرایندهای آموزشی و حمایت دانشگاه از این فرآیندها تاکید کرد.
دکتر نیکو یمانی نیز طی سخنانی دغدغه مند بودن موضوع آموزش را دلیل حضور در این مراسم در این شرایط بحرانی همه گیری ویروس کرونا عنوان و یکی از اهداف اصلی برگزاری جشنواره مطهری را شناسایی، معرفی و تجلیل از فرایندهای آموزشی برتر و هدایت اساتید به خلاقیت و نوآوری در آموزش اعلام نمود.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی سپس توضیحاتی در خصوص چهاردهمین جشنواره شهید مطهری، حیطه های آن و هفته آموزش از سالهای گذشته تاکنون ارائه و ادامه داد: این جشنواره همه ساله در دو سطح دانشگاهی و کشوری برگزار می شود و ابزاری است برای معرفی فرآیندهای جدیدی که می توانند منجر به ارتقای کیفیت آموزش گردند تا بدینوسیله فرهنگ نوآوری در آموزش ترویج یابد.
وی همچنین ضمن اشاره به این مهم که تاکنون همه ساله از 18 فرایند برتر کل کشور در جشنواره شهید مطهری، به صورت متوسط، 2 یا 3 فرایند از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انتخاب شده است، بر افتخار آمیز بودن عملکرد آموزشی دانشگاه و اساتید دلسوز، علاقمند و تأثیرگذار دانشگاه تأکید نمود و این دستاورد ارزشمند را پاس داشت.
دکتر یمانی سپس توضیحاتی پیرامون جایگاه دانش پژوهی جشنواره مطهری در ارتقا مرتبه اساتید ارائه نمود و آن را فرصتی برای ارزش گذاری و ارج نهادن به آموزش برشمرد.
در ادامه خانم دکتر حقانی و خانم دکتر اطهر امید مدیران مرکز مطالعات و آموزش پزشکی نیز به ارائه فرایند های حیطه های یاددهی و یادگیری و ارزشیابی پرداختند و با بیانی شیوا و نافذ نسبت به ارائه فرایندهای مورد اشاره و تبیین نقش و جایگاه آن در جشنواره مطهری پرداختند.
دکتر آرش نجیمی رئیس مرکز آموزش مجازی نیز در این مراسم ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص حیطه یادگیری الکترونیکی، بر لزوم تغییر در روش های سنتی آموزش و حرکت به سمت روش های نوین آموزش تاکید نمود و افزود : از تغییر گریزی نیست و تغییر در روشهای آموزشی لاجرم اتفاق میافتد و کسانی موفق هستند که همواره خود را با تغییرات همسو می نمایند.
وی ابراز امیدواری نمود پس از پایان دوران همه گیری بیماری کووید19 همچنان شاهد گسترش آموزه هاي الكترونيك و توليد محتواي آموزشي فاخر باشیم تا به نحو شایسته بتوانیم نیازهای آموزشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را پاسخ دهیم.
دکتر آرش نجیمی با بیان اینکه ما در ابتدای راه یادگیری الکترونیک هستیم، گفت امید است در سالهای آینده تغییرات اساسی در روش های آموزشی روی دهد و پیشرفت های چشمگیری در حوزه آموزش ایجاد گردد.
گفتنی است در پایان مراسم با اهدا تندیس و لوح تقدیر از افتخار آفرینی برگزیدگان سیزدهمین جشنواره مطهری و فعالان آموزش مجازی قدردانی شد.
- Log in to post comments
- 19 بازدید