برگزاری مراسم افتتاحیه جشنواره آموزشی دانشگاه
مراسم افتتاحیه جشنواره آموزشی دانشگاه، پنجشنبه 16 بهمن ماه، بصورت نیمه حضوری بعلت بحران بیماری کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی، در تالار رویش دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای این جشنواره رییس دانشگاه ضمن تبریک ایام ولادت با سعادت دخت پیامیر اکرم (س) و روز زن، الگوبرداری از رفتار حسنه ایشان را برای تمامی دانشگاهیان آرزو نمود.
دکتر طاهره چنگیز همچنین با تبریک دهه مبارک فجر، به روزهای بحرانی، دشوار و استرس زای اپیدمی بیماری کووید 19 اشاره نمود و بر نقش بی بدیل مراقبان و مدافعان سلامت در پیشگیری و کاهش عوارض این بیماری و افزایش شانس زندگی بیماران تاکید کرد.
وی به معجزه آموزش در تربیت دانشجویان متخصص و کارآزموده اشاره و به گستره آن به وسعت کل دانشگاه اذعان نمود.
رییس دانشگاه ادامه داد: این جشنواره تقدیر و تشکر از کلیه اساتیدی است که در این عرصه نهایت همکاری را مبذول داشته اند، همچنین منتخبین به عنوان نماینده اساتید فعال در آموزش بوده و امیدواریم این جشنواره فرصتی برای اندیشیدن و زنده نگه داشتن یاد و راه اساتید فقید، الگو و اسوه قرار گیرد.
در پایان از زحمات کلیه دست اندرکاران داوری و برگزاری این جشنواره تقدیر نموده و آرزوی برگزاری حضوری جشنواره در آینده ای نزدیک و پس از عبور از دوران همه گیری کرونا را نمودند.
سپس معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ضمن تبریک دهه مبارک فجر و میلاد حضرت فاطمه(س) توضیحاتی در خصوص هدف از برگزاری مراسم و فرآیند انتخاب برگزیدگان ارائه نمود.
دکتر محمد رضا صبری در ادامه گفت آموزش محور حرکت و حرکت محور تحول دانشگاه است؛ اگر دانشگاه در این حوزه موفق باشد، قطعاً در حوزههای دیگر نیز به موفقیت های چشمگیری دست خواهد یافت.
وی همچنین به اهمیت نقش اساتید در ارائه آموزش اثرگذار تاکید کرد.
در ادامه افزود: باید به این نکته توجه شود که توانمندیها و عظمت این دانشگاه چگونه میتواند بهتر متبلور شود تا کلیه بخشهای دانشگاه در کنار هم قدرت و توانمندی بیشتری را خلق کنند.
دکتر محمد رضا صبری ضرورت اهمیت دادن به آموزش و ارج نهادن به مقام والای معلم را مورد تأکید قرار داد و گفت آموزش اثربخش زیربنای توسعه پایدار هر کشور و هدف اصلی تشکیل دانشگاه هاست.
معاون آموزشی دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود ابراز امیدواری کرد که با تداوم برگزاری این گونه جشنواره ها در سالهای آینده، انگیزه های آموزشی اساتید و اعضای هیأت علمی مضاعف گردد تا با رشد خلاقیت و ایجاد تحول و نوآوری در آموزش بتوان سطح علمی دانشجویان و دانشگاه را هرچه بیشتر و بهتر بالا برد و باشد که این حرکت های نمادین مبدأ و منشأ خیری برای شناسایی اساتید فعال و معلمین اثرگذار گردد و زمینه الگو سازی برای طالبان علم و عمل را فراهم آورد.
گفتنی است در طول برنامه نخستین جشنواره آموزشی دانشگاه ابتدا در مراسمی از خانواده اعضای هیات علمی فقید و مدافع سلامت تقدیر شد.
در این جلسه نیز از اساتید ممتاز، اساتید و گروه های برگزیده آموزشی، معاونین دانشگاه خط اول مبارزه با کرونا و همچنین گروهها و مراکز آموزشی مدافع سلامت تقدیر بعمل آمد.
ضمنا از زحمات ارزنده و ماندگار دکتر علی رضا یوسفی در توسعه زیرساخت های آموزشی دانشگاه در طول مدت تصدی معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه تقدیر بعمل آمد.
شایا ذکر است در روزهای آینده و اعلام شده از اساتید بازنشسته، برگزیدگان جشنواره مطهری، فعالان آموزش مجازی و اعضای هیات علمی ارتقا مرتبه به استادی تقدیر بعمل خواهد آمد.
- Log in to post comments
- 6 بازدید