بازدید استاندار اصفهان از بیمارستان شهید رجایی داران

صبح چهارشنبه هفتم مهرماه سال جاری، سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان، به همراه دکتر اعرابی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشـگاه، دکتر حیدری معاون درمان و تعدادی از مسئولین دانشگاه و شهرستان داران با حضور در بیمارستـان شهید رجایی داران، از پروژه های در حال احداث و نیز طرح توسعـه این مرکز بازدید به عمل آوردند.

بازدیدکنندگان همچنین از محل استقرار دستگاه MRI و نیز محوطه داخلی بیمارستان دیدن کردند.

در ادامه دکتر اعرابی و دکتر حیدری معاونین توسعه و درمان دانشگاه در جلسه ای با مدیران ارشد این مرکز، به بررسی مشکلات ناوگان اعزام بیماران، کمبود نیروی پزشکان عمومـی و متخصص، نامناسب بودن فضای فیزیکی بیمارستـان، تجهیزات درمانی مورد نیاز و  مطالبات پرسنلی پرداختند.

سپس شورای اداری مشترک استانی و شهرستانی با حضـور استاندار در سالن سینمای فرهنگ شهر داران تشکیل و مشکلات و نیازهای درمانی مورد بررسی قرار گرفت.