آغاز واکسیناسیون افراد بالای ۱۵سال در اصفهان/۵ شهرستان اصفهان دروضعیت زرد کرونایی

مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: سامانه سلامت برای افراد بالای ۱۵ سال بازگشایی شده است و به علت واکسیناسیون تعداد شهرهای در وضعیت زرد در استان اصفهان به ۵ شهرستان افزایش یافت.
دکتر آرش نجیمی اظهار کرد: سه شهرستان دیگر در استان اصفهان به وضعیت زرد تغییر رنگ دادند و در حال حاضر شهرستانهای چادگان، تیروان و کرون، نائین در کنار خوروبیابانک و بوئین میاندشت در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
وی افزود: سایر شهرستانهای استان اصفهان در وضعیت نارنجی قرار دارند و با توجه به بازگشایی سامانه سلامت برای دریافت واکسن افراد بالای ۱۵ سال، توصیه می شود مردم برای دریافت واکسن مراجعه کنند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی توصیه کرد: مردم در شهرهای آبی، زرد و نارنجی حتی پس از دریافت واکسن می‌بایست کماکان مراقبت‌های بهداشتی را رعایت کنند، عادی‌انگاری می‌تواند به موج جدید بیماری منجر شود.