فوقتخصص روانپزشکی کودکونوجوان و عضو هیاتعلمی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه علائم اختلال بیشفعالی از حدود دوسالگی قابلمشاهده است، تصریح کرد: در سنین دو تا چهارسالگی علائم شدت بیشتری پیدا میکند، اما با افزایش سن و در حدود دهسالگی، برخی از نشانهها فروکش میکند، در نوجوانی بیشتر علائم مربوط به تمرکز دیده میشود و این اختلال در برخی موارد تا بزرگسالی نیز ادامه پیدا میکند.
هر سال پیش از بهار وقتی شاخههای خشک و بیجان را از درختان باغچه هرس میکنم، غصه عالم به دلم مینشیند که اگر باغچه کوچکمان اینطور سرد و بیرنگ بماند چه کنم؟! اما هر چه به روزهای اول بهار نزدیک میشویم، جوانههای ریزی که در اولین روزها مثل یک نقطه سبز و بیجان روی تنه درخت دیده میشوند، قلبم را آرام میکنند، چون میدانم این یعنی به زودی همه شادی و سرسبزی قدیم به باغم بازخواهد گشت.
سیکل عمر جمعیت هر کشور هم چیزی است شبیه همین باغچه ماست.
در کتاب نگرشی بر مسئله آب و جمعیت وضعیت بحران آب وارتباط آن با موضوع جمعیت بررسی می گردد.
این کتاب توسط اندیشکده نظام مسائل حکمرانی کشور تهیه وچاپ گردیده است.
دکتر مهشید چایچی، به مناسبت دومین روز از هفته سلامت با شعار «محیط سالم، جامعه سالم با مشارکت مردم»، بر نقش کلیدی محیط زیست در سلامت انسان از منظر طب ایرانی تاکید کرد.
به گزارش وبدا، دکتر مهشید چایچی، سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، به مناسبت دومین روز از هفته سلامت با شعار «محیط سالم، جامعه سالم با مشارکت مردم»، بر نقش کلیدی محیط زیست در سلامت انسان از منظر طب ایرانی تاکید کرد.
بر اساس گزارش منتشر شده بخش جمعیت و توسعه سازمان ملل متحد 2023 چنانچه نرخ باروری کلی در کشور های جهان با روند فعلی ادامه یابد، در سال 2100 از هر 4 نفر یک نفر سالمند خواهد بود و بر اساس این گزارش ایران در سال 2050 سالمند ترین کشور منطقه می شود. در حال حاضر ایران رتبه هجدهم در جمعیت جهان، نهم در آسیا و سوم در منطقه پس از پاکستان و مصر را دارد.
در مورد افزایش ایمنی و کاهش سوانح رانندگی حرفهای زیادی زده شده، آنقدر که به نظرمان تکراری میآیند. در این اپیزود، با نگاهی علمی و متفاوت به این موضوع خواهیم پرداخت.
تماشا کنید، به اشتراک بگذارید و آگاهی را گسترش دهید…
- مشاهده در یوتیوب
https://www.youtube.com/watch?v=DPbCyxHVqd0
- شنیدن در کست باکس
https://castbox.fm/episode/id5452248-id788618849
- شنیدن در اسپاتیفای
https://open.spotify.com/episode/0pY3oP2ZSULjp0cVihXCER
- مشاهده در سایت:
https://updatemd.com/podcasts/3990
#نه_به_تصادف
1. ایمنی در رانندگی، یعنی حفظ جان خود و دیگران.
2. با رعایت سرعت مجاز، تصادفات را کاهش دهیم.
3. خواب آلودگی پشت فرمان، یک قاتل خاموش است.
4. چند ثانیه حواسپرتی، یک عمر پشیمانی.
5. بستن کمربند ایمنی = محافظت از جان خود و عزیزان.
6. سبقت غیرمجاز، بازی با جان خود و دیگران است.
7. جاده جای رقابت نیست، با آرامش رانندگی کنید.
8. با رعایت حق تقدم، احترام را در جاده ترویج کنیم.
9. قبل از حرکت، وضعیت فنی خودرو را بررسی کنید.
بارانی بودن هوا و لغزندگی مسیر احتمال بروز خطر در هنگام رانندگی را افزایش میدهد، بنابراین باید به برخی نکات هنگام رانندگی در هوای بارانی توجه کنید.
به گزارش وبدا، همه ما تجربه بارندگی ناگهانی، به خصوص همراه با باد و طوفان شدید هنگام رانندگی را داشتهایم. اما در مواجهه با این شرایط آبوهوایی رعایت کدام نکات ضروری است؟
کف کفشتان را خشک کنید و بعد شروع به رانندگی کنید.
پویش ملی ایمنی و سلامت سفر- نه به تصادف (اول اسفندماه الی 20 فروردین 1404)
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با اشاره به اهمیت تغذیه صحیح در ایام روزهداری، بر کاهش مصرف نمک، آجیلهای شور و نوشیدنیهای مدر مانند چای و قهوه تأکید و بیان کرد که برای جلوگیری از تشنگی در طول روز، مصرف سبزیجات، میوهها و مواد غذایی حاوی آب افزایش یابد و از زیادهروی در مصرف پروتئین در وعده سحری پرهیز شود.
به گزارش وبدا، دکتر احمد اسماعیلزاده در رابطه با اصول تغذیهای در ایام روزهداری ماه مبارک رمضان اظهار کرد: یکی از چالشهای اصلی روزهداران، احساس تشنگی در طول روز است که میتوان با رعایت برخی نکات تغذیهای، از شدت آن کاست.