دانشکده فناوری های نوین علوم پزشکی

دانشکده فناوری های نوین علوم پزشکی الگو مرجعی در تحقیقات کاربردی، خلق تجاری سازی فناوری، توسعه فرهنگ نوآوری و کارآفرینی در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور است که به عنوان موتور محرکه کسب درآمد دانش بنیان در دانشگاه و جامعه و ارتقای دانش محوری صنایع مرتبط با سلامت کشور مبتنی بر تربیت سرمایه های انسانی و هدایت نوآوری ها عمل می نماید.
این دانشکده با هدف تربیت و جذب متخصصین متناسب با توسعه اهداف فناورانه در علوم پزشکی، ایجاد محیط یادگیری پویا و خلاق به منظور پرورش دانش آموختگان، پژوهشگران و کارافرینان متعهد در حوزه فناوری پزشکی، ارتقا جایگاه پژوهشی و افزایش سهم تولیدات علمی دانشگاه در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی بویژه در حوزه علوم بین رشته ای پزشکی، افزایش و بهبود تعاملات و همکاری های بین رشته ای/بین بخشی، افزایش تعامل با صنایع مرتبط، پارک های علم و فن آوری، مراکز رشد و سایر مراکز دانش بنیان، پشتیبانی و حمایت ار ایجاد و رشد شرکت های دانش بنیان دانشگاه در حوزه فناوری پزشکی و ... تاسیس گردید.

سایت دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی