رفتن به محتوای اصلی
x

برپایی دو غرفه گردشگری سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری

23 بهمن ماه، هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران در سال جاری بمدت 4 روز با اختصاص دو سالن به گردشگری سلامت و مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور آغاز به کار کرد که در این نمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دو غرفه گردشگری سلامت را به خود اختصاص داد.

دکتر حسین حاجیان فر رئیس اداره گردشگری سلامت معاونت درمان دانشگاه در این ارتباط اظهار داشت: این نمایشگاه از 23 تا 26 بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران در حالی برگزار شد که دو سالن به صورت اختصاصی به" گردشگری سلامت " تخصیص یافت.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دو غرفه گردشگری سلامت در نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران راه اندازی کرده است که با استقبال خوب مردم مواجه شده است، افزود: گردشگری سلامت به موجب درآمد بالایی که دارد امروز بازار هدف در کل دنیا قرار گرفته است بطوری که در برنامه هفتم توسعه کشور اشاره مستقیم به گردشگری سلامت و تامین درصد بالایی از بودجه کشور از مسیر گردشگری سلامت شده است .

رئیس اداره گردشگری سلامت معاونت درمان دانشگاه مراکز دارای مجوز IPD در سطح استان  اصفهان در بخش های دولتی و خصوصی تا سال 1402 را یازده مرکز عنوان کرد که تا پایان شهریور ماه امسال این رقم به 21 مرکز رسیده، و تا پایان سال جاری به 35 مرکز نیز افزایش می یابد.

دکتر حاجیان فر افزود: طبق مصوبه وزارت بهداشت، بیمارستان ها و مراکز درمانی بین 5 تا 10 درصد از تخت های  خود را باید  به گردشگری سلامت و توریست های درمانی اختصاص دهند و مابقی تخت ها برای درمان هموطنان تخصیص می یابد.

دکتر حاجیان فر با اعلام اینکه تا پایان شهریورماه بالغ بر 1 هزار و 270 گردشگرخارجی غیر افغان در بیمارستان های دارای مجوز IPD جذب شده است که  90 درصد توریست های درمانی از کشور عراق و مابقی از کشورهای اروپایی همچون انگلیس، سوئد و  دانمارک هستند، اظهار نمود: تفاوت ارزش ریال با دلار باعث شده است که توریست های بسیاری به خاطر ارزان قیمت بودن خدمات درمانی در ایران جذب شوند، همچنین وجود پزشکان متخصص خبره، تجهیزات به روز و پیشرفته و وجود جاذبه های توریستی مهمترین علل جذب توریست سلامت در سالهای اخیر می باشد.

وی بیشترین علت رجوع توریست های درمانی به اصفهان را انجام جراحی های زیبایی به خاطر ارزان قیمت بودن آن، انجام پیوند کلیه و پس از آن بیماریهای قلبی برای دریافت خدمات رادیوتراپی و شیمی درمانی  بیان نمود و گفت: مرکز پارسیان  به عنوان مرکز تخصصی چشم و مرکز ناباروری اصفهان نیز برای جذب توریست های درمانی اقدام کرده اند.