گردهمایی بزرگ صنعت غذای استان اصفهان/تجلیل از تولیدکنندگان، صادرکنندگان و مسئولین فنی برتر و پیشکسوت استان اصفهان
شنبه 22 دی ماه، گرد همایی بزرگ صنعت غذای استان همراه با تجلیل از تولیدکنندگان، صادرکنندگان و مسئولین فنی برتر و پیشکسوت استان اصفهان، در سالن قلب شهر اصفهان سیتی سنتر برگزار گردید.
در این مراسم که با حضور مسئولین دانشگاه و معاونت غذا و دارو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، روسای هیات مدیره انجمن کارفرمایان صنایع غذایی استان و انجمن مسئولین فنی صنایع غذایی استان برگزار شد، دکتر مهدی پیرصالحی، معاون وزیر بهداشت طی سخنانی در حاشیه برگزاری این گردهمایی اظهار کرد: صنعت غذا نقش بسیار مؤثری در سلامت و کیفیت زندگی مردم دارد. ازاینرو، سازمان غذا و دارو نظارت جدی بر کیفیت، ایمنی و استانداردهای مواد غذایی دارد تا اطمینان حاصل شود که غذایی که به دست مردم میرسد، سالم و باکیفیت است.
وی با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در جامعه امروز افزود: باتوجه به افزایش آگاهی مردم، تقاضا برای غذای سالم بیشتر شده است. این مسئله فرصتی برای فعالان حوزه غذاست تا با نوآوری و بهبود فرایندهای تولید، سهم خود را در بازارهای داخلی و جهانی افزایش دهند.
رئیس سازمان غذا و دارو به چالشهای موجود در صنعت غذا نیز اشاره کرد و گفت: مشکلاتی همچون تحریمها، محدودیتهای تأمین مواد اولیه و مسائل نقدینگی موانعی پیش روی صنعت غذا هستند که نیازمند همکاری و حمایت دولت است تا مسیر تولید و صادرات هموارتر شود.
دکتر پیرصالحی در ادامه سه محور اصلی مورد تأکید سازمان غذا و دارو را بیان کرد: نخست، رعایت اصول بهداشتی از ابتدای زنجیره تولید تا مصرف؛ دوم، سرمایهگذاری در نوآوری و تحقیقوتوسعه برای ارتقای کیفیت محصولات؛ و سوم، شفافسازی اطلاعات از طریق برچسبگذاری دقیق و شفاف محصولات غذایی.
وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو متعهد است تا حد امکان فرآیندهای بروکراتیک را کاهش دهد و مسائل و درخواستهای تولیدکنندگان را سریعتر بشنود. مدیران صنایع غذایی در خط مقدم جبهه اقتصادی کشور هستند و برای تحقق اهداف سلامت جامعه، به حمایت و پشتیبانی نیاز دارند.
معاون وزیر بهداشت در پایان گفت: همکاری نزدیک میان سازمانهای نظارتی و تولیدکنندگان، لازمه ارتقای کیفیت و سلامت مواد غذایی است. ما معتقدیم که این همراهی میتواند موجب جلب اعتماد مصرفکنندگان در بازارهای داخلی و جهانی شود.
دکتر اعتباری معاون غذا و داروی دانشگاه همچنین به نقش کلیدی تغذیه سالم در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر مانند دیابت، فشار خون، سرطان و غیره اشاره نمود و افزود: امروزه با تکنولوژی های جدید، فرآوری های غذایی می توانند باعث درمان بسیاری از بیماری های شوند.
در این گردهمایی مسئولین با بیان چالش ها و راهکارها، بر تعامل و همکاری بیش از پیش همه متولیان صنعت غذا جهت فراهم سازی شرایط و زیرساخت ها و رفع موانع تولید غذای کافی، ایمن و مغذی تاکید نمودند.
همچنین در پایان از 4 واحد برتر تولید و صادرات، ۱۶ واحد تولید مواد غذایی و آشامیدنی برتر، ۱۶ نفر از مسئول فنی برتر کارخانجات تولیدی مواد غذایی، 3 نفر تولید کننده پیشکسوت و 2 نفر مسئول فنی پیشکسوت با اهدای لوح و تندیس ویژه، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
- Log in to post comments
- 61 بازدید