آغاز طرح ارتقای کدینگ تجهیزات پزشکی در سطح نسخه نویسی

اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو از تدوین کدینگ نسخه نویسی تجهیزات پزشکی  خبر داد.

طرح ایجاد کدینگ تجهیزات پزشکی در سطح نسخه نویسی توسط اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی با همکاری علمی دو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اصفهان انجام گرفته است.

گفتنی است عدم وجود کدینگ واحد در سطح نسخه نویسی تجهیزات پزشکی همواره به عنوان یکی از مشکلات زیرساختی در این حوزه شناخته می شود. با توجه به آغاز طرح های کلان وزارت بهداشت بر پایه فناوری اطلاعات، از جمله نسخه نویسی الکترونیک، اصالت سنجی، انبار مجازی و ... نیاز به یک کدینگ یکپارچه در سطح پارامترهای فنی هر کالا بیش از پیش احساس می شود.
اداره کل تجهیزات پزشکی با تعریف پروژه ایجاد کدینگ تجهیزات پزشکی بر پایه همکاری علمی دانشگاه های علوم پزشکی ایران و اصفهان در زمینه استخراج پارامترهای فنی هر یک از ایندکس های مربوط به تجهیزات پزشکی مصرفی، در صدد رفع این مشکل برآمده و با پیاده سازی این پروژه و یکپارچه سازی داده های تجهیزات پزشکی مصرفی در سطح سامانه های HIS بیمارستانی گامی موثر در زمینه بهبود مدیریت در این حوزه و ارتقا بهره وری وزارت بهداشت برداشته می شود  .