تفاهم نامه پروژه نوسازی و تجهیز بیمارستان «محمد رسول‌ الله (ص)» شهرستان مبارکه

روز شنبه دهم شهریور ماه آیین آغاز فاز اول پروژه نوسازی و تجهیز بیمارستان محمد رسول‌الله (ص)شهرستان مبارکه با حضور رئیس و جمعی از معاونین دانشگاه، نماینده مردم شریف شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی، مدیر عامل مجتمع فولاد مبارکه، امام جمعه شهرستان، فرماندار شهرستان، جمعی از مسئولین شبکه و روسای ادارات برگزار شد.

در این مراسم، تفاهم‌نامه آغاز فاز اول پروژه نوسازی و تجهیز بیمارستان محمد رسول‌الله(ص)، فی مابین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، نماینده مردم شریف شهرستان مبارکه، شرکت فولاد مبارکه اصفهان و فرمانداری شهرستان به امضاء رسید.

گفتنی است از موارد این تفاهم نامه می توان به نوسازی تأسیسات، بازسازی و تجهیز کلینیک تخصصی و بخشهای بستری و همچنین تامین یک دستگاه ام آر آی و یکدستگاه آمبولانس جهت این بیمارستان اشاره نمود. که درآینده ای نزدیک شروع فرآیند نوسازی و تجهیز آغاز می گردد.