دانشجویان و اساتید دانشگاه رهسپار کشور عراق و راهپیمایی بین المللی اربعین حسینی شدند

مراسم بدرقه و عزیمت بیش ۱۲۰ نفر از دانشجویان و اساتید  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به کشور عراق و راهپیمایی بین المللی اربعین حسینی با حضور مسئولین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونت دانشجویی فرهنگی  انجام گرفت.

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه اعلام کرد: امسال هم با توجه به اهمیت همراهی با خیل عظیم عاشقان حسین (ع) در ایام اربعین حسینی و در راستای اهداف فرهنگی و معنوی این معاونت، اردوی معنوی با حضور دانشجویان و اساتید برگزار شده است.

این اردوی معنوی که از ۱۷ لغایت ۲۵ مرداد ماه ادامه خواهد داشت، با اعزام ۵ دستگاه اتوبوس و بیش از ۱۲۰ نفر از دانشجویان و همراهی اساتید و مبلغین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می گردد.